Görüş Bildir
Haberler
Bilic'ten Dünya Kupası Değerlendirmesi

Bilic'ten Dünya Kupası Değerlendirmesi

Fatih
24.06.2014 - 21:28

Bilic'ten Dünya Kupası Değerlendirmesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Dünya Kupası'nı değerlendirdi.

Geçen sezon olduğu gibi gazetecilerle iyi bir ortamda çalışmayı umduğunu belirten Hırvat çalıştırıcı, Brezilya'da devam eden 2014 FIFA Dünya Kupası ile ilgili kısa bir değerlendirme yaptı.

Hırvat Milli Takımı'nın aldığı sonuçlara değinen Bilic, 'İyi iş çıkarıp bir üst tura yükselmeyi isterdik. Hocamız genç bir isim. Federasyon başkanı olsam hocaya zaman tanırdım. Dünya Kupası'nda alınan sonuçlara göre değerlendirme yapmak doğru olmaz' dedi.

Kupada en büyük sürprizi Kosta Rika'nın yaptığını vurgulayan Slaven Bilic, 'İki maçı kazanıp büyük iş çıkardılar. Beni en çok etkileyen Fransa oldu. İki maçı da iyi oynayarak kazandılar. Dünya Kupası'nda iki önemli nokta var. Bireysel özellikler öne çıkmadı. Takım halinde iyi oynayan Kosta Rika, Fransa ve Meksika güzel örnekler. Sadece çok gol izlemiyoruz. Çok da iyi futbol izliyoruz. Neymar, Messi ve Robben öne çıkıyorlar ama takım halinde dayanışmanın önemini gösteriyorlar. Sezonu açarken böyle bir turnuvayı izleyerek dersler çıkarıyoruz' diye konuştu.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/dunya-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın