Görüş Bildir
Haberler
Bilic: "Oyuncularımla Gurur Duyuyorum"

Bilic: "Oyuncularımla Gurur Duyuyorum"

Fatih
06.08.2014 - 23:10

”Oyuncularımla Gurur Duyuyorum”

Feyenoord galibiyetini ve takımının oyununu değerlendiren Bilic, “Hak ederek kazandık” dedi.

“Bence harika bir geceydi, bu galibiyetin parçası olan Beşiktaş takımı, Feyenoord takımı oyuncuları ve taraftarı kutlarım. İzlenmesi keyifli bir maçtı, iyi oynadık. Büyük bir ülkein değerli bir takımına karşı oynadık. Hollanda Dünya Kupası 3.sü ve o takımdan 2 oyuncu bu takımın parçasıydı. Burada 50 bin kişi vardı ve hak ederek kazandık. Zor bir eşleşmeydi büyük bir iş başardık, Oyuncularımla gurur duyuyorum”

“Gole kadar pasif kaldık, rakibin yarı sahalarımıza gelmesine müsaade ettik, golden sonra iş çözüldü ve harika oynadık. Feyenoord ikinci yarı hiç bir şey yapamadı ama bir hatamız ile gol geldi. bu bizi endişeye sevk etti ama 2. golle tabiri caizse sürücü koltuğuna biz oturduk  ve harika gece de bu şekilde noktalandı”

“Oğuzhan bir kaç sakatlık geçirdi ve yüzde yüz seviyede değildi, ancak bu beni endişelendirmedi. Basın toplantısında da söyledim, Mustafa şubat ayı mart başından beri başka biri, muhteşem bir özgüvenle oynuyor. Sadece kalbiyle oynamıyor, bunun yanına kalite de ortaya koyuyor. Demba Ba ismi yetiyor zaten. Orada onunla başlamadım, bu bir riskti belki böyle bir oyuncu elinizdeyken oynatmamak. Ancak orada da son 30 dakika iyiydi, yüzde yüz hale gelmedi ama bugün oynayacak kapasiteye ulaştı.

AdamSpor

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0