Görüş Bildir
Haberler
Bildiri İmzalayan Akademisyenlerin Kapılarına İşaret ve Tehdit Notu

Bildiri İmzalayan Akademisyenlerin Kapılarına İşaret ve Tehdit Notu

Onedio Medya
15.01.2016 - 13:05 Son Güncelleme: 15.01.2016 - 13:30

Ankara'da Gazi Üniversitesi'nde 'Barış için Akademisyenler'in yayınladığı bildirgede imzası bulunan iki akademisyenin kapısı işaretlendi ve tehdit mesajı bırakıldı. Benzer olaylar  Kırıkkale Üniversitesi ve Konya Selçuk Üniversitesi'nde de yaşandı. Bir akademisyenin kapısındaki İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi üzerine 'Selçuk'u sana dar edeceğiz' şeklinde biten bir tehdit mesajı yapıştırıldı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evrensel'de yer alan habere göre, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde çalışan Doç Dr. Kemal İnal ve Doç. Dr. Betül Yarar'ın kapısına “Gazi İletişim Ülkücüleri” imzasıyla bırakılan kağıtta, “PKK'ya destek veren Betül Yarar'ı üniversitemizde istemiyoruz”, “PKK'ya destek veren Kemal İnal'ı üniversitemizde istemiyoruz” yazıları yazıldı.

Ayrıca sabah saatlerinde sivil polislerin İletişim Fakültesi'ne gelerek Yarar ve İnan'ın nerede olduğunu sorduğu öğrenildi. Özel güvenlik görevlilerinin okulda olmadıklarını söylemesi üzerine polisler okuldan ayrıldı.

Kırıkkale Üniversitesi

Kırıkkale Üniversitesi

Cihan Haber Ajansı da benzer bir olayın Kırıkkale Üniversitesi'nde yaşandığını duyurdu. Bildiriye imza atan iki akademisyenin kapısına 'PKK'ya destek veren F.O.'yu üniversitemizde istemiyoruz' yazılı kağıt asıldı.

Konya Selçuk Üniversitesi

Konya Selçuk Üniversitesi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Konya Selçuk Üniversitesi'nde de benzer bir olay gerçekleşti. Doç. Dr. N.A'nın kapısında İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi olan posterinin üzerine 'Selçuk'u sana dar edeceğiz' şeklinde biten bir tehdit mesajı yapıştırıldı.

Evrensel ve CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selcuk Dogan

Bu profesörlerin hiç birinin sesini askerler karısının çocuğunun yanında öldürülürken asker çocukları tabutlara sarılıp ağlarken duyamazsınız.İşlerine gelinc... Devamını Gör

glslirm

İşte böyle hepsini tek tek.

KOVALA NEJDET

Çİnli diye koreli vatandaşı döven salak ülkücülerin doçent diye asistanı dövmesinden endişe duyuyoruz -.-