Görüş Bildir
Haberler
“Beylikdüzü'nü Herkes İçin Engelsiz Hale Getirdik”

“Beylikdüzü'nü Herkes İçin Engelsiz Hale Getirdik”

BEYNET.COM
18.02.2014 - 12:47 Son Güncelleme: 18.02.2014 - 15:07

“Beylikdüzü'nü Herkes İçin Engelsiz Hale Getirdik”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, geliri Beylikdüzü Hüsnü Ayık Bakım Merkezi’ne bırakılan, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin düzenlediği, Dahiler Koleji’nin desteklediği geceye katıldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, başka bir toplantısını yarıda keserek, engellilerin programına katıldı. Programa gelmekle mutlu olduğunu dile getiren Uzun, bir de konuşma yaptı. Programda yaptığı konuşmada Başkan Uzun, insanlar arasında sevgiye daha çok ihtiyaç olduğunu, sevginin de emek istediğini ifade etti. Sevgi ile dünyanın daha da güzelleşeceğine dikkat çeken Uzun, her kesimden insanların birbirleriyle aradaki bağı daha da arttırması gerektiğini ifade etti.

“Engelli Eğitim Merkezleri Önem Arz Ediyor”

Beylikdüzü’nü, her anlamda ve herkes için engelsiz hale getirmek adına gayret sarf ettiklerini belirten Başkan Uzun, bunda da büyük oranda başarı sağladıklarını belirtti. İlçedeki engelli eğitim merkezlerine özel önem verdiğini dile getiren Uzun, zaman zaman ziyaretlerle de engelliler merkezinin misafirleriyle vakit geçirdiğini kaydetti. Düzenlenen programı anlamlı bulduğunu söyleyen Uzun, engellilerin desteklenmesi konusunda son yıllarda yapılan yatırımların yanı sıra, değişik kurum ve kuruluşların ilgisinin arttığını belirterek, belediye olarak kendilerinin de bu tür faaliyetlere her zaman destek olacaklarını ekledi.

Modern Dans Gösterisi Yapıldı

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Ramazan Taş ise konuşmasında; engellerin sorunlarına dikkat çekmek, engelliler arasındaki dayanışmaya katkı sunmak için bu tür programları düzenlediklerini belirtti. Taş, engellilere verdiği önemden dolayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a da teşekkür etti. Programda Ramazan Taş, engelli sorunlarına ve programa katkı sağlayanlara plaket ve belge verdi. TOFD Sanat Atölyesi oyuncularının ‘Rüya ve Maskeler’ adlı modern dans gösterisi ise izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Kaynak: http://beynet.com/tr-TR/haberler/8991...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0