Görüş Bildir
Haberler
Beşir Atalay: 'Başbakanımızdan Affımı İstemiştim'

Beşir Atalay: 'Başbakanımızdan Affımı İstemiştim'

adem kara
29.08.2014 - 15:24

Beşir Atalay görevini Yalçın Akdoğan'a devretti

Yeni Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, görevi selefi Beşir Atalay'dan devraldı. Atalay ve Akdoğan tören sonrası açıklamalarda bulundular.

İşte Atalay'ın konuşmasından satır başları

Ben kendisine bu odayı devrediyorum. Bu oda çok önemli bir odadır. 18 ekim 2002 tarihinde 58. Hükümet kurululduğunda oturdum bu odaya. Arada bir 4 yıllığına İçişleri Bakanlığı'na gittim. 9 yıl bu odaya oturdum. Bakan odaları arasında en mütevazi odalardan biridir bu oda. Ülkemize, milletimize çok hayırlı çalışmalara imza attık. 12 yıl az değil. Kutlu yol, kutlu hareketi rabbim nasip etti. Burada rol aldım. Elimden geleni yaptım. Bütün gücümüzle bu kutlu harekete destek verdik. 12 yıl sonunda da iç ferahlığıyla hamdolsun onurla bu görevimden ayrılıyorum. Yeni bir hükümet kuruluyor. Onur ile görevimden ayrılıyorum.

Başbakanımızdan affımı istemiştim. Kendime has sebeplerimden dolayı. Onlar da anlayış gösterdiler sağolsunlar. Nice yapılacak işler var. Yeni arkadaşlarımız yürütecekler. Normalleşme temel kaygım oldu.

Atalay'ın konuşmaları sonrasında yeni Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan bir açıklama yapıyor.

İşte Akdoğan'ın konuşmasından satır başları

12 yılda çok zor zamanlar geçirdik o süreçleri Beşir Bey ile birlikte atlattık. Yeni Türkiye'nin inşasından bir rol üstleniyoruz, varımızla yoğumuzla üzerimize düşeni yapacağız.

HT

Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0