Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'tan Flaş Töre ve Almeida Açıklaması!

Beşiktaş'tan Flaş Töre ve Almeida Açıklaması!

Batuhan
17.03.2014 - 12:22

Beşiktaş'tan Flaş Töre ve Almeida Açıklaması!

Beşiktaş'ta geleceği merak konusu olan iki futbolcuyla ilgili olarak futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı son noktayı koydu.

Açıklamalarda bulunan Kavalcı, 'Almeida'da kalıyor; Gökhan da... İkisi de Beşiktaş'ın futbolcusudur; Beşiktaş'ı çok seviyorlar' dedi.

Almeida'nın Milan ve Atletico Madrid'ten teklif almadığını belirten deneyimli yönetici, 'Başkanımız sık sık Almeida'yla görüşüyor. Sözleşme yenileme konusunda hiçbir sorunumuz yok. Zaman da koymuyoruz. Şimdi şampiyonluğa gidiyoruz. Maçları düşünüyoruz; ama Almeida, yeni sözleşmeye imza atar; imzadan sonra Dünya Kupası'na gider. Beşiktaş'ı çok seviyor. İstanbul'da yaşamaktan memnun; kendisiyle ilgili hiçbir sıkıntımız yok' ifadelerini kullandı.

TÖRE BEŞİKTAŞ'TA KALIYOR!

Gökhan Töre konusunda hiçbir dedikoduya itibar etmediklerini belirten Ahmet Kavalcı, 'Biz dedikodulara göre hareket etmiyoruz. Gökhan, Beşiktaş'ın futbolcusu; başka bir yere gitmez. Beşiktaş'ta kalacak. Bizim bir endişemiz yok. Sözleşmesinde 7.5 milyon Euro'luk bir satın alma opsiyonu var; ama sorun değil. Rubin Kazan, 'fiyatı indirmem' dese bile; önemli olan Gökhan'ın iradesi. Gökhan kalmak istiyor. Önemli olan onun ne istediği. Şu ana kadar Rubin Kazan'la konuşmadık; ama zamanı gelince konuşacağız. Bir başka takımda devreye girse fark etmez. Satın alma opsiyonu bizde' dedi. 

Radyospor

Kaynak: http://www.aksam.com.tr/spor/besiktas...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın