Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta Motta ve Milosevic ile Yollar Ayrılacak

Beşiktaş'ta Motta ve Milosevic ile Yollar Ayrılacak

Mustafa
28.12.2015 - 18:29

Spor Toto Süper Lig'de ilk devreyi 41 puanla lider tamamlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. Kaleye ve stopere yapılacak transferler konusunda teknik direktör Şenol Güneş'ten kesin onay bekleniyor. Ligde hiç şans bulamayan Pedro Franco ile sadece bir lig maçında oynayan Motta ve Milosevic'in ise takımdan ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 41 puanla lider tamamlayan Beşiktaş, sezonun ikinci yarısına takımda yapacağı değişikliklerle başlayacak. Öncelikli olarak stoper ve kaleye iki yeni transfer yapacak olan Siyah-beyazlılar, bu isimler için teknik direktör Şenol Güneş'in kesin kararını bekliyor.

Beşiktaş'ta dış transferlerden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları'nın yürüttüğü transfer görüşmeleri sonrası anlaşmaya varılan ve Şenol Güneş'e sunulan isimlerle, tecrübeli teknik adamın onayı sonrası imza aşamasına geçilecek. Uzun süredir Beşiktaş'ın gündeminde olan Douglas Silva ve Densy Boyko transfer edilmeye en yakın isimler olarak görülse de, Başkan Fikret Orman'ın transfer çalışmalarındaki hedef değiştirme taktiği göz önüne alındığında sürpriz iki ismin gelmesi de şaşırtıcı olmayacak.

Takımdan Ayrılacak İsimler Belli

Takımdan Ayrılacak İsimler Belli

Beşiktaş'a katılacak iki ismin yanı sıra ligin ikinci devresinde takımdan ayrılacak futbolcular da olacak. Teknik direktör Şenol Güneş'in ligde hiç şans vermediği Pedro Franco ile sadece bir lig maçında oynayan Motta ve Milosevic kendilerine takım aramaya başladılar. Ülkesi İsveç ile 2016 Avrupa Şampiyonası'nda yer almak istediği için sürekli oynayacağı bir takıma gitmek isteyen Milosevic, Türkiye'den teklifler olmasına rağmen tercihini kiralık olarak Avrupa'dan yana kullanmak istiyor.

Takımda üçüncü sol bek konumunda olan Ramon Motta'ya en ciddi teklifler Süper Lig'den olurken, Brezilyalı oyuncunun 6 ay sonra bitecek sözleşmesini dikkate alacak olan Siyah Beyazlı yönetim, Motta'ya herhangi bir zorluk çıkarmayacak.

3 yıl daha sözleşmesi bulunan Kolombiyalı stoper Pedro Franco'ya ise Süper Lig'den taliplerin olduğu ve genç oyuncunun teklifleri değerlendirdikten sonra gerekirse Kolombiya'ya döneceği öğrenildi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın