Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş, Neptunas'ı Deplasmanda Mağlup Etti

Beşiktaş, Neptunas'ı Deplasmanda Mağlup Etti

Fatih
21.01.2015 - 21:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş İntegral Forex, EuroCup 2.Tur M Grubu üçüncü maçında Neptunas Klaipeda’yı 69-62 yendi.

Beşiktaş, Svyturio Arena’da oynanan karşılaşmaya Engin Atsür, Kenan Bajramovic, Jajuan Johnson, Enes Berkay Taşkıran ve Ryan Broekhoff beşiyle başladı.

Karşılaşmanın ilk dakikasında skor üretemeyen Beşiktaş, ilk basketini Enes Berkay Taşkıran ile kazandı. Karşılıklı basketlerle devam eden çeyrekte Enes Berkay Taşkıran ve Jajuan Johnson ile skor üreten siyah-beyazlılar bu bölümde son 3 dakikaya 12-8 geride girdi. Ryan Broekhoff’un kaptığı toplarla hızlı hücumlardan basketler bulan siyah-beyazlılar, farkı eritti ve ilk çeyreği 16-14 geride bitirdi.

İkinci çeyrekte ilk 3 dakika skor üretemeyen Beşiktaş, bu bölümdeki ilk sayılarını Chris Lofton’un elinden kazandı. Kenan Bajramovic ile dış atışlardan basketler bulan siyah-beyazlılar, soyunda odasına 26-23 önde girdi.

Üçüncü çeyrekte arka arkaya basketler bulan Beşktaş, ilk 2 dakika sonunda farkı 9’a çıkardı. Beşiktaş, çeyreğin son dakikalarında skor bulmakta zorlansa da, üstünlüğünü korumayı başardı ve son çeyreğe 41-39 önde girdi.

Son periyotta etkili savunmasıyla dikkat çeken Beşiktaş, çeyreğin ilk bölümlerinde rakibine kolay sayı şansı tanımadı. Son bölümlerde oyundaki üstünlüğünü iyice kuran Beşiktaş, maçtan da 69-62 galp ayrılmayı başardı.

Beşiktaş'ın karşılaşmadaki en skorer ismi 18 sayıyla Jajuan Johnson olurken onu; 17 sayıyla Chris Lofton ve 11 sayıyla da Kenan Bajramovic takip etti.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/eur...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0