Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş İki Maç Daha Oynasa Yine Kazanırdı...

Beşiktaş İki Maç Daha Oynasa Yine Kazanırdı...

Oğuz Akdeniz
27.02.2015 - 20:11 Son Güncelleme: 27.02.2015 - 21:21

Beşiktaş İki Maç Daha Oynasa Yine Kazanırdı...

Beşiktaş çok zor bir takımı yendi.Belki de zor'ların gecesiydi.Ama Biliç 'in öğrencileri gerçekten iyi bir hava yakalamışlar.Bunu sahaya çıktıkları andan itibaren bu sezon başından şu ana kadar hissedebiliyorsunuz.Birbirleri için oynuyorlar.Birisi hata yaptığında diğerleri kendini ortaya atmaktan çekinmiyor.Bunu sahada oyunculara anlatmak kolaydır ama yaptırmak zordur.

Tabiki bu başarı da en büyük pay Hırvat Hocanın.Oyunculuğunda bazen sivri dili ile istenmeyen adam ilan edildiği çok oldu.Ama gerçekten Avrupanın en iyi hocalarından bir tanesi.Bir takıma antrenörün katkısı az diyebilirsiniz belki.Ama bu adam' ın katkısı en az takımın yüzde 50 si kadar.Çünkü takımı ile maçı yaşayan hocalardan...

Maça gelirsek Liverpool kadrosu itibarı ile çekinmeden futbolunu oynamaya çalıştı.Zamansız baskılar ile üstünlük kurmaya çalıştı.Ama Atiba 'nın kaptırıp Cenk 'in çıkardığı top ta bile defans oyuncuları olanca gücü ile çalıştı.

Kısacası Mücadele yönü hiç eksilmedi Beşiktaş 'ın ve ellerinde ki topları da hep olumlu kullanmaya gayret ettiler. Pas yapmayı bilen ve birbirlerini de anlayan bir takım olmuşlar.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/oguz-akden...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın