Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'a Yıldız Transferi Müjdesi!

Beşiktaş'a Yıldız Transferi Müjdesi!

Batuhan
21.03.2014 - 14:52

Beşiktaş'a Yıldız Transferi Müjdesi!

Beşiktaş'ın dış ilişkiler ve dış transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, yeni stada bir kaç tane dünya yıldızı getirmeyi planladıklarını söyledi.

TÜM DÜNYANIN TANIDIĞI BİR KAÇ YILDIZ GETİRMEK İSTİYORUZ

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Torunoğulları, 'Yeni stadımızda bir Avrupa kupası kaldırmak istiyoruz. Ayrıca yeni sezonda, yeni stadımızda takımımıza bir kaç yıldız kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hazırlıklarımız devam ediyor. Bir kaç yıldız oyuncuyu kadromuza katmak için yoğun şekilde çalışıyoruz. Kulübümüze layık bir kaç yıldız kazandıracağız. Kulübümüzün yapısına layık, kendisini kanıtlamış, tüm dünyanın tanıdığı bir kaç yıldız almayı istiyoruz ' dedi.

YENİ STATTA, TARAFTARIMIZLA BÜTÜNLEŞECEĞİZ

Yeni stadın her şeyden daha önemli olduğuna vurgu yapan Erdal Torunoğulları, 'Taraftarımızla yeni statta bütünleşmek çok önemli. Bu sezon hep dış sahalarda oynadık. Neredeyse maçların 3'te birinde cezalıydık. Artık bunları yaşamak istemiyoruz' şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLUK İÇİN SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ

Torunoğulları, şampiyonluk yarışı için ise 'Fenerbahçe avantajlı; ama ben puan kaybedeceklerine inanıyorum. Biz sonuna kadar mücadale edeceğiz. Biz Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmak istiyoruz' dedi.

GÖKHAN TÖRE İÇİN KULÜBÜYLE ANLAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ

Gökhan Töre'nin bir ance sakatlıktan kurtulup, takıma dönmesini temenni ettiğini belirten Torunoğulları, 'Gökhan bizim için bir değerdir. Kendisine büyük geçmiş olsun. Gökhan Beşiktaş'ta kalmayı çok istiyor. Biz kendisini çok istiyoruz. Kulübüyle anlaşmaya çalışıyoruz' şeklinde konuştu.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın