Görüş Bildir
Haberler
Belçika Geç Açıldı

Belçika Geç Açıldı

Fatih
17.06.2014 - 21:03

Belçika Geç Açıldı

Dünya Kupası H Grubu'nda Belçika, geriye düştüğü maçta Cezayir’i Fellaini ve Mertens’in golleriyle 2-1 mağlup etmesini bildi

2014 Dünya Kupası H Grubu'nda Belçika ile Cezayir karşı karşıya geldi. Kupanın gizli favorisi olarak gösterilen Belçika, Mineirao Stadı'ndaki 1-0 geriye düştüğü maçta Cezayir'i 2-1 mağlup etti. Belçika'ya galibiyeti 70'de Fellaini ve 80'de Mertens'in golleri getirdi. Cezayir'in tek sayısını 25'te penaltıdan Feghouli kaydetti.

Mineirao'da perdeyi açan taraf Cezayir oldu. Belçikalı Vertonghen'in Feghouli'yi düşürmesinin ardından hakem penaltı noktasını gösterdi. Feghouli, penaltı atışını gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.

Belçika, Cezayir'in bu golüne yanıtı 70. dakikada verdi. Bruyne'nün sol kanattan ortasında kale önünde iyi yükselen Fellaini, kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu ve skoru 1-1'e getirdi.

Beraberliğin ardından galibiyet için yüklenen Belçika, 80. dakikada da 2. golü buldu. Orta sahadan aldığı topla ceza alanına doğru ilerleyen Hazard, sağdan içeriye giren Mertens'i gördü. Kaleciyle karşı karşıya kalan Mertens, sert bir vuruşla M'Bohli'yi avladı ve maçın skorunu belirledi: 2-1.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/2014-dunya-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın