Görüş Bildir
Haberler
Beats Electronics Yöneticileri Apple Yönetim Kuruluna Giriyor

Beats Electronics Yöneticileri Apple Yönetim Kuruluna Giriyor

Ulaş
13.05.2014 - 19:27

Beats Electronics Yöneticileri Apple Yönetim Kuruluna Giriyor!

Apple'ın Beats Electronics'i satın alacağı haberini daha evvel sizlere bu satırlardan aktarmıştık. Billboard'ın haberine göre Beats Electronics'in satına alınmasıyla birlikte Jimmy Iovine ve Dr Dre'nin Apple yönetim kuruluna gireceği belirtilmekte.

Akıllı telefonlar akıllandıkça, hızlandıkça ve güçlendikçe insanlar telefonları ile müzik oynamak yerine artık oyun oynamayı tercih ediyorlar. Yapılan araştırmalara göre de Free to Play oyunlara her yıl daha fazla para harcanırken müzik piyasası ise her geçen yıl gerilemekte.

Apple'ın da en büyük maddi kaynaklarından biri olan müzik servislerinde bir değişik olması açısından Beats Electronics ve bunlara bağlı Spotify ve Rdio gibi servislerinde Apple'a geçeceği düşünüldüğünde bu satışı bu aşamada mantıksız olarak değerlendirmek yanlış olacaktır.

Jimmy Iovine ve Dr Dre'nin Apple yönetim kurulunda Apple'ın tüm müzik stratejisini denetlemek ve geliştirmenin yanında yayıncılar ile ilişkilerin geliştirilmesi görevlerini yerine getirecekleri belirtiliyor.

Bu satışın tüm detaylarına Haziran ayında başlayacak olan Apple Geliştiriciler Konferansında öğreneceğimizden emin olabilirsiniz.

  • Teknolojioku
Kaynak: http://www.teknolojioku.com/haber/bea...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın