Görüş Bildir
Haberler
Başkan Kapı Kapı Dolaşıp Takvim Satıyor

Başkan Kapı Kapı Dolaşıp Takvim Satıyor

Enver K.
02.01.2015 - 09:45 Son Güncelleme: 02.01.2015 - 11:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

O bir kulüp başkanı ama takvim taşıyor, esnaf esnaf gezip sattığı takvimlerle kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıyı çözmeye çalışıyor.

SPOR Toto 3. Lig'de mücadele edene Zonguldak Kömürspor'da 2012 yılında başkanlık koltuğuna oturan Süleyman Caner, ilk yılında takımı Bölgesel Amatör Lig'den 3. Lig'e çıkardı. Süleyman Caner'in kurduğu düşük bütçeli takım bu sene yüksek bütçeli takımlarla liderlik için yarışıyor. Takım ilk devreyi liderin 2 puan gerisinde tamamladı. 

Caner, 3. Lig'de de şampiyonluk hedefliyor. Fakat kulübün hiçbir yerden gelirinin olmaması Caner'e büyük sıkıntı yaşatıyor. Ekonomik krizi çözmek için yıl içinde SMS kampanyası, kombine kart ve takvim projeleri üreten Başkan, SMS kampanyası için sürekli çağrıda bulunurken, kombine kart ve takvim satışları için esnafları kapı kapı dolaşıyor.

'Ne yapıyorsak Zonguldak Kömürspor için yapıyoruz'

Süleyman Caner, 'Kendimiz için birşey yapmıyoruz. Bir yükün altına girdik ve sorumluluğunu yerine getirmeye çalışıyoruz. Kulübün geliri sıfır. Taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışıyoruz. Kulüp idare etmek gerçekten çok zor. Hele hele hiçbir yerden geliriniz yoksa büyük sıkıntı yaşıyorsunuz. Bu sıkıntıları bir şekilde aşmak zorundayız. Bunun için farklı projeler üretiyoruz. SMS kampanyası, kombine kart ve takvim projesi bunlardan bir kaçı. Sağolsun esnafımız, işadamlarımız duyarlı davranıyorlar. Kombine kart ve takvim projeleriyle ekonomik yönden biraz olsun nefes aldık. Herşey Zonguldak Kömürspor'un daha iyi yerlere gelebilmesi için' dedi.

Milliyet

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/baskan-kap...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0