Görüş Bildir
Haberler
Basın Sorumlusunun Aşırı Sorumlu Tavrı Çıldırttı

Basın Sorumlusunun Aşırı Sorumlu Tavrı Çıldırttı

Fatih
16.01.2014 - 22:14

Al-Ahli takımının Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, basın sorumlusunun söylediklerine karışması sonrasında sakinliğini koruyamadı ve toplantı bir anda kontrolden çıktı!

Söze “Antrenör iki dakika maçla ilgili konuşacak sonra da birkaç soru alacağız. Teknik meselelerle ilgili olmayan hiçbir soruya cevap verilmeyecektir. Kameralarınızın flash’larını kapatın. Başla koç!” diyerek gayet totaliter bir giriş yapan basın sorumlusunun sert tavrı bununla da sınırlı kalmadı. Vitor Pereira‘nın rakip takım ve kendi oyuncusu hakkında konuşmaya başlaması üzerine “Afedersin koç, lütfen oyuncular hakkında konuşmayın. Genel olarak maç hakkında konuşun. Burada basın toplantısını ben kontrol ediyorum” diyerek araya giren Arap yetkili, böylelikle Portekizli teknik adamın sabrını taşırmayı başardı.

“Gördüğüm her şey hakkında konuşabilirim” diyerek, futbolcuları eleştirmeye devam eden Pereira, sinirli bir şekilde toplantıyı terk edecekti ki, “Demir Yumruk” basın sorumlusu tekrar araya girdi ve teknik adamın masaya dönüp soruları cevaplandırması gerektiğini söyledi. Teknik adamın “Ben dürüst bir insanım, ne gördüysem söylerim”diyerek basın mensuplarının karşısına dönmesi üzerine “Sizin yalancı olduğunuzu söylemedim koç” diyerek cevap veren basın sorumlusu tansiyonunu hayli yükselttiği basın toplantısını devam ettirdi.

Kaynak: FOURFOURTWO

İçeriğin Devamı Aşağıda

Basın sorumlusunun, aşırı sorumlu tavrı teknik adamı çıldırttı!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın