Görüş Bildir
Haberler
Barcelona Ter Stegen'i Beklemeye Başladı

Barcelona Ter Stegen'i Beklemeye Başladı

Fatih
06.01.2014 - 19:23

Barcelona Ter Stegen'i Beklemeye Başladı!

Borussia Mönchengladbach sportif direktörü, Marc-Andre Ter Stegen'in sözleşme yenileme tekliflerini geri çevirdiğini açıkladı.

Borussia Mönchengladbach Sportif Direktörü Max Eberl , son dönemlerde adı sıkça Barcelona ile anılan Marc-Andre Ter Stegen 'in sözleşme yenilemeyeceğini açıkladı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Eberl, 'Ter Stegen kulübümüzden ayrılacak. Bize yeni sözleşme teklifimizi geri çevirdiğini iletti. Bu bizim için pek sürpriz olmadı. Medyada bahsi geçen kulübe (Barcelona'yı kastederek) transfer olacağını düşünüyorum.' dedi.

21 yaşındaki file bekçisi bugünkü antrenman sonrası yaptığı açıklamalarda ise şöyle konuştu: 'Kararımın sebebini anlatmak istemiyorum. Bunu uzun süredir düşünüyordum. Zaten önceden de kararımı ara transfer döneminde vereceğimi söylemiştim. Öyle de yaptım. Sözleşme sürem boyunca takımım için elimden geleni yapacağım.'

Hatırlanacağı üzere Barcelona İkinci Başkanı Josep Bartomeu Kasım ayında Alman kaleciyi Victor Valdes'in halefi olarak düşünebileceklerini söyledi.

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın