Görüş Bildir
Haberler
Barça Rakibini '7' Bitirdi

Barça Rakibini '7' Bitirdi

Fatih
16.03.2014 - 20:20

Barça Rakibini '7' Bitirdi

Messi'nin rekor kırdığı maçta Barcelona rakibi Ossasuna'yı bozguna uğrattı

Geçtiğimiz hafta Valladolid deplasmanında aldığı şok yenilgiyle şampiyonluk yarışında geriye düşen Barcelona, sahasında konuk ettiği Osasuna'yı farklı mağlup ederek moral buldu.

Katalan devinin Arjantinli yıldızı Lionel Messi, attığı 2 golle toplam gol sayısını 371'e çıkartarak kulüp tarihinin en golcü oyuncusu ünvanını ele geçirdi.

Fırtına gibi başladılar

Barcelona karşılaşmanın ilk yarısına müthiş bir başlangıç yaparken, Osasuna ise bu dilimde pozisyon üretmekte oldukça güçlük çekti.

18- dakikada organize gelişen Barcelona atağında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Alexis Sanchez'in ön direğe çevirdiği topa ayak koyan Messi, yaptığı şık dokunuşla fileleri havalandırdı: 1-0.

22'Iniesta ile yaptığı verkaçla ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Jordi Alba, arka direğe doğru çıkarttı pasını. O noktada boş kalan Alexis Sanchez, müsait durumda yaptığı vuruşla fileleri havalandırdı.

20- dakikada Iniesta'nın pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Alexis Sanchez, arka direğe doğru yaptığı aşırtma bir vuruşla şansını denedi ama top üst ağlarda kaldı.

Bu pozisyonun iki dakika sonrasında ise fark ikiye çıktı. Iniesta'nın pasında soldan ceza sahasına sokulan Jordi Alba, arka direkteki Alexis'e çıkarttı pasını. O da müsait durumda yaptığı vuruşla topu ağlra gönderdi: 2-0.

34'te ise sahneye Iniesta çıktı. Busquets'in pasında ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan yıldız futbolcu, sol ayağıyla uzak köşeye doğru çok sert bir vuruş yaparak farkı üçe çıkarttı: 3-0.

39- dakikada Iniesta'nın arka direğe doğru gönderdiği topun gelişine sol çaprazda Xavi çok sert vurdu ama Fernandez gole izin vermedi ve ilk 45 dakika 3-0'lık Barcelona üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda da görüntü değişmedi

Karşılaşmanın ikinci yarısında da oyunun üstünlüğü Barcelona'daydı. Osasuna ise özellikle maçın son bölümlerinde tamamiyle oyundan düştü.

49'da Alba'nın pasında müthiş bir kontrolle topu önüne alan Pedro, hızla ceza sahasına sokuldu. Sol çaprazdan yaptığı sert vuruşta ise top yan ağlarda kaldı.

63- dakikada Messi, Iniesta ile girdiği verkaçlar sonrası sol çaprazda topu önüne aldı ve yaptığı sert vuruşla topu ağlara gönderdi: 4-0.

71'de atılan uzun topu ceza sahası içi sağ çaprazda kontrol eden Dani Alves, bekletmeden arka direkteki Messi'ye aktardı pasını. Ancak onun yaptığı vuruşta açıyı iyi kapatan Fernandez gole izin vermedi.

78'de Tello ile fark 5'e çıktı. Bir dakika öncesinde oyuna dahil olan genç yıldız, ceza sahası dışı sol çaprazdan sağ ayağıyla uzak köşeye harika bir vuruş yaparak fileleri havalandırdı: 5-0.

88- dakikada Bartra'nın gönderdiği uzun topu sağ çaprazda iyi kontrol eden Dani Alves, rakibinden sıyrılıp arka direkteki Messi'yi gördü. Arjantinli yıldız da müsait pozisyonda topu sağına çekerek yaptığı vuruşla kendisinin üçüncü, takımının da altıncı golünü attı: 6-0.

Maçın sonucunu ilân eden gol ise, 90. daikada geldi. Messi'nin pasında kale önünde topu alan Pedro, yerden yaptığı vuruşla Fernandez'i çaresiz bıraktı: 7-0.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın