Görüş Bildir
Haberler
Balic'ten İlk Açıklama

Balic'ten İlk Açıklama

Fatih
26.03.2014 - 00:13

Balic'ten İlk Açıklama

Bursaspor'un teknik direktörlük için prensip anlaşmasına vardığı Borsa Hersek Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Elvir Baliç, ilk açıklamasını yaptı.

Bursaspor’un teknik direktörlük için prensip anlaşmasına vardığı Borsa Hersek Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Elvir Baliç, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray ile 2-2 berabere kalan oyuncuların müthiş bir mücadele verdiğini söyledi.

Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile maçı izleyen Baliç, karşılaşma sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Baliç, teknik direktörlük konusunda basın toplantısı düzenleyeceklerini belirtirken, yaptığı maç değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

“Çok önemli bir maçtı ve 2-0 geriye düştükten sonra berabere kaldık. Futbolcular, müthiş bir mücadele verdi. Özellikle ilk yarıda önemli pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. İkinci yarı da yüksek bir tempo vardı. Özellikle Galatasaray gibi bir takıma karşı 2-0′dan sonra beraberliği yakalamak kolay değil. Kendilerini tebrik ediyorum. İnşallah ileride çok daha iyi olacağız.”

Bursaspor’da ne gibi eksiklikler gördüğüyle ilgili bir soru üzerine Elvir Baliç, “Daha yeni geldik. İlk önce antrenmanlara katılalım, daha sonra da eksikleri değerlendireceğiz” dedi.

Baliç, Brezilya’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda mücadele edecek Bosna Hersek Milli Takımı’ndaki görevinin de devam ettiğini sözlerine ekledi.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/03/26/balicte...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0