Görüş Bildir
Haberler
Gökhan Özoğuz 'Vakalardan Neden Ben Sorumluyum?' Diyerek Tepki Gösterdi, Bakan Koca'dan Yanıt Geldi

etiket Gökhan Özoğuz 'Vakalardan Neden Ben Sorumluyum?' Diyerek Tepki Gösterdi, Bakan Koca'dan Yanıt Geldi

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, koronavirüs vakalarının artışından 84 milyonu sorumlu tutan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya tepki gösterdi. Özoğuz'a yanıt veren Koca, '84 milyon beraber artırmadık vaka sayılarını ama birlikte mücadele etme sorumluluğumuz var' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, koronavirüs vaka artışından 84 milyonun sorumlu olduğunu söyleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya tepki gösterdi. 

Özoğuz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Tavan yapan Vakalardan Ben neden sorumluyum ya ? 1 senedir Kendimle konuşmaktan şizofren oldum, Kongreye falan da yok. Sayın Fahrettin Koca aşıları etrafa saçmadan bir de bizi mi aşılasanız acaba, belki biter virüs. Boş boş kapanacağımıza onu mu denesek? dedi.

Koca'dan yanıt geldi

Koca'dan yanıt geldi

Gökhan Özoğuz'a yanıt veren Fahrettin Koca ise şöyle dedi:

'Gökhan Bey kardeşim, sorumluluk suçlamak manasına gelmez. Artan vaka sayısında suçumuz yok sorumluluğumuz var. 84 milyon beraber artırmadık vaka sayılarını ama birlikte mücadele etme sorumluluğumuz var. Destek olacağınızdan şüphem yok.'

Özoğuz: "Elimizden geleni yapmaya hazırız"

Özoğuz: "Elimizden geleni yapmaya hazırız"

Gökhan Özoğuz da Fahrettin Koca'ya yanıt verdi. 'Bizler her zaman seve seve bu konuda elimizden geleni yapmaya hazırız' diyen Özoğuz, 'Bu mücadelemiz sırasında, özellikle aşı konusundaki gayretlerinizin de, halkımızın can güvenliği için artmasını rica ediyoruz. Kolaylıklar dilerim' diye ekledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Mesajınız için teşekkürler"

"Mesajınız için teşekkürler"

Bakan Koca bu kez Gökhan Özoğuz'a teşekkür ederek 'Hep birlikte elimizden geleni yapmaya çalıştıkça zorluklar kolaylaşacak' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
410
192
90
56
19
8
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuğçe Serter

ne mana şimdi, Gökhan bey kardeş onu mu demiş, boş boş cevap vermek yerine işinize baksanız da aşılarımızı sağa sola saçmasanız?

Chad Thundercock

Artık delüzyonal cevaplar veriyorlar fark ettiniz mi? Konuyla alakasız cevaplar veriyorlar. Komple gitmişler.

Halil Değerli

Hep bir kelime oyunları..... ..... Hep bir yan yola sapmalar.... ..... Hep bir; biz değil, onlar.... ..... Hep bir dolambaç.... ...... Aynı Reis...... ......... Devamını Gör