Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli'den Provokasyon Uyarısı

Bahçeli'den Provokasyon Uyarısı

Onedio Medya
11.03.2014 - 23:40 Son Güncelleme: 12.03.2014 - 00:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahçeli'den Provokasyon Uyarısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gergin, gelgitli ve gerilim yüklü bir dönemden geçildiğini belirterek, sağduyulu olunmasını ve provokatörlere dikkat edilmesi uyarısında bulundu.

Bahçeli, “Berkin'i bahane ederek kaos umanların ekmeğine kimse yağ sürmemeli, kaos değirmenine su taşımamalıdır.” değerlendirmesinde bulundu.

Bahçeli, twitter üzerinden gündemdeki konuları değerlendirdi. Son derece gergin, gelgitli ve gerilim yüklü bir dönemden geçildiğini ifade eden Bahçeli, “Belirsizliğin dalga boyu her geçen gün yükseliyor, anlaşmazlıkların çapı gittikçe genişliyor, kutuplaşmanın boyutu ise kaygı veriyor. Şiddet kol geziyor, husumet kontrolsüz şekilde güçleniyor, öfke seli önüne ne gelirse alıp götürüyor. Adliye binalarında kadınlar katlediliyor, sokak araları suçlulara teslim ediliyor, intikam duyguları huzurumuzu gölgeliyor.” İfadesini kullandı.

Bahçeli, Türkiye'nin içe kapandığını, sevgiye, kardeşliğe ve hoşgörüye dayalı ilişkileri bozguncuların, fesat ve fitne yuvalarının tuzaklarının zedelediğini kaydetti. Mutlaka sakin ve sağduyulu olunmasını, provokatörlere dikkat edilmesini isteyen Bahçeli, şöyle devam etti: “Kalbi kirliler, yüreği kaskatı kesilenler, kavga ve küslükten çıkar sağlayanlar sevinç naraları atıyorlar. Çünkü zaman şimdilik onların lehine işliyor, gelişmeler onlara yarıyor. Sokakları karıştırmaya çalışanlar, toplumsal cepheleşmeyi etnik bir kalıba dökmek için nifak mesaisine kalanlar ateşle oynuyorlar. Birliğimizin ve dirliğimizin içine sızmış zalimler, onların destekçileri, Türkiye'yi Ortadoğu'ya dönüştürmek için her oyunu sahneliyorlar. Bu aziz vatanın hiçbir ferdi, düşüncesi, yöresi ve anasının dili ne olursa olsun hiçbir kardeşimiz israf ve heba edilemeyecek bir değerdedir.”

Bahçeli, Gezi olayları sonrasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastane hayatını kaybeden Berkin'in kaybınının herkesin ortak acısı olduğunu ifade etti. Berkin'e Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileyen Bahçeli, “Merhum Berkin'i bahane ederek kaos umanların ekmeğine kimse yağ sürmemeli, kaos değirmenine su taşımamalıdır. Hassasiyetlerimizi kaşıyarak, duygularımızı tahrik ederek, sanal tehditler yaratarak bizi birbirimize düşürmeye niyetlenenlere dur demeliyiz. Unutmayın ki bugün yapılan en ufak bir hata yarınlarda karşımıza korkunç bir manzara çıkarabilecektir.”dedi.

ZAMAN.COM.TR HABERLER 

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/gundem_bahcel...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0