Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım'ın Ağır Sözler Söylediği Genç Fenerbahçeliler Kendilerini Savundu

Aziz Yıldırım'ın Ağır Sözler Söylediği Genç Fenerbahçeliler Kendilerini Savundu

Batuhan
12.05.2014 - 16:25

Aziz Yıldırım'ın Ağır Sözler Söylediği Genç Fenerbahçeliler Kendilerini Savundu

Aziz Yıldırım’ın dünkü şampiyonluk töreni sırasında Alex tezahuratları üzerine sarf ettiği ağır sözlere Genç Fenerbahçeliler grubundan yanıt geldi.

Grup adına ilk açıklamayı yapan Yücel Aslan sporx.com’a şunları söyledi:

“Dün geceki olayları tasvip etmiyoruz. İstenmeyen olaylardı. ‘I Love You Alex’, Alex gittiğinden beri sürekli ara ara söylenen bir tezahürat. Biliyorum, GFB tribünlerde önde olan bir grup ama Şükrü Saracoğlu Stadı’nda başka gruplar da var. Alex heykelinin yapımında başka tribün grupları önayak oldu. Alex tribünü diye halen daha statta bir tribün var. Başka tribün grupları da zaman zaman Alex’e özlem sebebiyle Alex’in lehine bağırıyor. Dün rahmetli olan futbolcuların isimleri okundu biz de ardından Alex hatırlansın diye bağırdık. Tamamen spontaneydi. Herhangi bir tahrik amacı yoktu. Başkan ağır hakaretlerde bulunuyor. O Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı, biz de Fenerbahçe taraftarlarıyız. Kimse kimseyi hiçe sayamaz. Herkes zincirin bir halkası. Biz dün Yıldırım aleyhine bir tezahürat yapmadık ki? Onu eleştiren bir şeyler söylemedik ki? Bizim de tribünlerde kendi doğal haklarımız var. Grup olarak kombine alamazsak demokratik ve hukuki çerçevede kombinelerimizi bireysel yenileriz. Eğer böyle bir yaptırım olursa Aziz Yıldırım ile ilgili açıklama yaparız. Haklarımızı savunuruz.”

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım platformdayken Türk Telekom tribünlerinden yükselen “Alex De Souza” tezahüratları üzerine sinirlenen ve bu topluluğa deyim yerindeyse fırça atan Yıldırım şunları söylemişti:

“Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu kutlayın. Bir şahıs üzerine değil bunca çocuğun emeğini kutluyoruz… Sizi bir daha stada sokmam. Terbiyesizler, ahlaksızlar, paralı köpekler, bu kadar ağır hakaret ediyorum. Yeter artık Alex’i ben aldım. Bu kulübe faydası olacak diye. Siz de yuhaladınız. Ama Fenerbahçe’ye faydası olmayacak diye gönderdim. Bu çocukların emeğine haksızlık etmeyin, terbiyesizlik etmeyin. Ayıp denen bir şey var. Fenerbahçe burada 3 Temmuz’dan bu yana yaşadıklarının hesaplaşmasını yapıyor. Sizin gibi Karabük maçından sonra şike şike diye bağırmıyor. Sizler Fenerbahçeli değilsiniz. Bir daha bu tribünlere gelemeyeceksiniz. Herkesin önünde söz veriyorum. Ahlaksızlar.” 

(ZETE)

Kaynak: http://zete.com/aziz-yildirimin-agir-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0