Görüş Bildir
Haberler
Ayarladığın Buluşmaya Göre Hangi Burcun İnsanıyla Birlikte Olman Gerektiğini Söylüyoruz!

etiket Ayarladığın Buluşmaya Göre Hangi Burcun İnsanıyla Birlikte Olman Gerektiğini Söylüyoruz!

Penny
06.01.2019 - 15:42

Bir ilişkinin yürümesi için en önemli nokta tabii ki ortak zevkler. Peki ideal buluşma planına göre hangi burcun insanıyla sevgili olmalısın? 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım.

2. Peki yaşın?

3. Haftanın hangi günü buluşma için en uygun?

4. Peki günün hangi saati?

5. Buluştuğunuzda ne yapmak istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Buluşmaya giderken ne giyeceksin?

7. Her şey senin planladığın gibi gitti hem de oldukça keyifliydi. Peki günün sonunda hangi klişe ile ayrılacaksınız?

Bu testler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

KOÇ!

KOÇ!

Sen bir ilişkiye başlayınca hayatının her anını bunun üzerine kurmak istiyorsun. Her an onun ilgisini görmek, varlığını hissetmek istiyorsun. Bu durumda senin için ideal sevgili kesinlikle bir Koç burcu olacaktır. Biraz zor bir burçtur. Hem kendi özgürlüğüne fazlasıyla düşkün hem de fazla kıskançtır. Tabii ki en doğrusunu sen bilirsin.

BOĞA!

BOĞA!

Sen biraz dış görünüşe önem veriyorsun. Karşındaki kişinin kendisine bakması, güzel görünmesi oldukça önemli. Biraz da keyifçisin. Özellikle damak zevkine fazlasıyla düşkünsün. Aşk yaşamına gelince, sen aşkı sonuna kadar hiçbir şey düşünmeden yaşamak istiyorsun. Bu durumda da seni bir Boğa'dan başkası anlayamaz...

İKİZLER!

İKİZLER!

İkizler burcu kötü bir nam yapsa da aslında senin için ideal partner İkizler burcu olacaktır. Onlar için ilişkiden önce mantık gelir. Sen de öyle aşırı duygusal, romantik durumlardan pek hoşlanmıyorsun. Sen düzenli bir hayatı seviyorsun. Yenilikler, süprizler, ani kararlar sana göre değil. Bu durumda sürekli bir sonraki günün planını yapan İkizler burcu senin ruh eşin olmasa da senin hayatına istediğin tadı katacaktır.

YENGEÇ!

YENGEÇ!

Sen kısa süreli ilişkilerden, flörtlerden fazlasıyla sıkılmışsın. Artık dolu dizgin, uzun bir aşk yaşamak istiyorsun. Bu durumda senin için ideal sevgili  uzun ilişkilerin insanı, Yengeç burcu olacaktır. Yengeç burcu aşık olduğunda gözü başka hiçbir şey görmez. Tek sorun kırılmaktan son derece korkan Yengeç burçları duygularını kolay kolay açamadığından 'platonik aşkların kahramanı' olarak da bilinir. Bu durumda iş biraz başa düşüyor anlayacağın. 😅

ASLAN!

ASLAN!

Senin için bir insanda bulunması gereken en önemli özellik kesinlikle özgüven. Lükse ve gösterişe meraklısın. Elaleme göstere göstere yaşayacağın bir ilişki arıyorsun. İş, okul derken oldukça sıkılmışsın. Sonuna kadar, yarın yokmuşçasına eğlenmek istiyorsun. Bunu da tam olarak bir Aslan burcuyla yaşayabilirsin.

BAŞAK!

BAŞAK!

Sen evlilik, düzenli bir yaşam ya da büyük bir aşk aramıyorsun. Sana eşlik edecek, birlikte bir şeyler paylaşabileceğin birini arıyorsun. Karşındaki kişiyle sevgiliden çok arkadaş olmak istiyorsun. Her derdinde yanında olacağın, senin her sıkıntında yanına koşabilecek aynı zamanda eğlenceyi de sonuna kadar paylaşabileceğin biri senin için ideal sevgili olacaktır. Etrafında hiç Başak burcu var mı?

TERAZİ!

TERAZİ!

Senin için karşındaki insanda olması gereken en önemli özellik zeka. Duygusallıktan önce mantıklı insanlar arıyorsun. Terazi her ikisini de son derece dengeli yaşar. Aslında Terazi için çoğunlukla aşık olma durumu, aşık olduğu kişiden önce gelebiliyor. Bu yüzden aşkları fazlasıyla tutkulu olabiliyor. Bu da tam olarak senin aradığın şey değil mi?

AKREP!

AKREP!

Sen bir ilişkiyi öyle göstere göstere yaşamayı sevmiyorsun. Yalnızca ikiniz arasında kalmasını, size özel olmasını istiyorsun. Fakat bu çağda senin bu isteğini yalnızca gizemli bir Akrep burcu anlayacaktır. Sen kendinden güçlü biriyle yapamazsın. Her alanda yumruğunu masaya vurmayı istiyorsun. Bunu da ancak bir Akrep burcu kabul edecektir. Umarız hayallerindeki Akrep'le çoktan karşılaşmışsındır ya da en kısa zamanda karşılaşacaksındır.

YAY!

YAY!

Sen sakin, dingin bir hayat arıyorsun. Bir insanda en önem verdiğin şey kültür. Senin ilişki yaşayacağın insan sana her zaman yeni bir şey öğretmeli, sana yeni bakış açıları kazandırmalı ve ufkunu genişletmeli. Aşırılıklara, dengesizliklere tahammülün yok. Senin aradığın şey tam olarak bir Yay burcu ölçülülüğü. Umarız 2019 senin yılın olur.

OĞLAK!

OĞLAK!

Sen ciddiyetsizlikten, çocuksu tavırlardan, olgunluktan uzak hareketlerden kesinlikle hoşlanmıyorsun. Her şeyi düzenli, enine boyuna düşünerek, bir mantık çerçevesinde yaşamayı seviyorsun. Duygularını çok iyi kontrol edebiliyor, aşırılıklarda hoşlanmıyorsun. E bu durumda da senin için ideal partner tabii ki bir Oğlak olacaktır.

KOVA!

KOVA!

Senin için ideal sevgili kesinlikle Kova. Sen sıradan, düz hayatından sıkılmışsın, yenilikler istiyorsun. Ayrıca bu yenilikler hiç bitmesin, her zaman seni şaşırtacak bir şeyler bulsun istiyorsun. Bir Kova'yla da monotonluk kelimesi yan yana gelemez bildiğin üzere. Öyle duygularını pek belli etmez ama hissettirdiğinde de tam hissettirir bunu. Bilmen gereken en önemli nokta, özgürlüğü onun için her şeyden önce gelir. Sen onu rahat bırak, gerisine karışma.

BALIK!

BALIK!

Sen sevdiğin insanı koruyup kollamayı, her anında yanında olmayı istiyorsun. Her anını, mutluluğunu ya da üzüntüsünü ilk olarak seninle paylaşsın, senin yanında kendini tamamen rahat hissetsin istiyorsun. Son derece romantiksin. Güven senin için her şeyden önce gelir. Aldatmak aklının ucundan bile geçmez. Bu da demek oluyorki bir yerlede bir Balık burcunun sana ihtiyacı var...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
287
159
82
59
37
35
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ibrahim Koparan

kendi burcunu bulanlar :D

G.Lothlorien

Koçlar güzel sever...

Alican Türkkollu

Bir Akrep tarafından anasından emdiği süt burnundan getirilsin isteyen Başak taliplerimi bekliyorum <3