Görüş Bildir
Haberler
Hangi Burcun İnsanı Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Burcun İnsanı Senin Ruh İkizin?

Hangi burcun insanı senin ruh ikizin? Eğer sen de öğrenmek istiyorsan;

Haydi testi çözmeye başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, 2018 yılını bir emojiyle anlatsan bunlardan hangisi olurdu?

2. Peki 2019 yılında hayatının aşkını bulabileceğini düşünüyor musun?

3. Immm.. Yükselen burcunu da söyler misin?

4. Pekiiii "ruh ikizim" dediğin kişide hangi özelliğinin belirgin olmasını istersin?

5. Şu anda ruh ikizini buldun ve sana evlenme teklifi etti. Kabul eder miydin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Önceki ilişkilerinde sence en büyük problem neydi?

7. Ruh ikizinin bu aktivitelerden hangisin çok sevmesini istersin?

8. Ve son olarak, sevgilinle bir günlüğüne bu evlerden birinde kalacak olsanız, hangisini seçerdiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç burcu!

Senin hayatının aşkı kesinlikle koç burcu insanı! Birbirinize zıt karakterleriniz olmasına rağmen mükemmel bir beraberlik yaşayabilirsiniz. Birbirinizi ilk gördüğünüz andan itibaren, inanılmaz bir çekim hissedebilirsiniz. Tutkulu ve idealist olan koç burcu romantik, çekici ve bir o kadar da nazik olan seni baştan çıkarabilir. Zıt karakterleriyle birbirlerini tamamlayabilir, inanılmaz bir aşka imza atabilirsiniz. Anlayacağınız hayatınızın aşkınızı bulmak istiyorsanız istiyorsanız, kesinlikle koç ile birlikte olmalısınız. Bulduysanız kaçırmayın deriz. :)

Aslan burcu!

Senin hayatının aşkı kesinlikle aslan burcu insanı! İnanılmaz bir çekim! Aslan burcu insanı biraz zordur. Her zaman gösterişi seven, karşısındaki kişinin de farklı olmasını isteyen bir burçtur. Sıradanlığa pek gelemez. Bu aranızdaki çekim, gerçekten inanılmaz olacaktır. Senin üstün zekan ve marjinalliğiyle kesinlikle etkilenecektir. Çünkü sen, çok farklı bir kişiliğe sahipsin. Onu çözmek biraz zordur. Aslan burcu insanı, seni çözmek için elinden geleni yapacaktır. Ve bunun yaparken de inanılmaz mutlu olacaktır. Eğer hayatında aslan burcu insanı varsa, bırakmayın deriz. Çünkü hayatınızı güzelleştirecek tek burç  olabilir.

Boğa burcu!

Senin hayatının aşkı kesinlikle boğa burcu insanı! Aslında ikinizin de çok ortak yönünüz var. Genelde iki tarafın da gözü yükseklerdedir. Karşısındaki kişinin mükemmel olmasını isterler. Her zaman kendi bildiklerinden şaşmazlar ve fazlasıyla gururludurlar. Bu iki burç arasındaki çekim birbirlerini ilk gördüğü andan itibaren sürebilir. Yıllardır aradığın gerçek aşkı boğa burcunda bulabilirsin. Sen rahatlıkla onun cazibesine kapılabilir, hayatınızı mükemmelleştirmesine izin verebilirsiniz.

İkizler burcu!

Senin hayatının aşkı kesinlikle ikizler  burcu insanı! Bu ikinizin arasındaki aşk dillere destan olabilir. Senin her halinden anlayabilecek tek burç zeki ikizler insanıdır. Sezgisel güçleri çok kuvvetli olduğu için seni her zaman anlayabilir. Mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır. Zeki, kültürlü ve esprili ikizler burcu  insanı, seni etkisi altına alacaktır. Aranızdaki ortak noktalarınız birleşince aşk kaçınılmaz bir hal alacaktır. Bizden söylemesi. :)

Yengeç burcu!

Senin hayatının aşkı kesinlikle yengeç burcu insanı! İki burcun içlerinde yaşadığı duygusal yoğunluk açığa çıkacak ve tutkulu bir aşk yaşayacaksınız. Yengeç burcu insanı, romantikliği ile seni etkisi altına alacaktır. Birlikte inanılmaz bir uyum yakalayacaksınız. Sadece iki tarafın kıskançlığı ilişkiyi etkileyebilir. Fakat birbirinize verdiğiniz güvenle tek bir sorunu çözerek, sonsuza kadar mutlu yaşayabilirsiniz. Senin gibi mükemmel bir insan için en ideal burç kesinlikle yengeç burcudur.

Başak burcu!

Senin hayatının aşkı kesinlikle başak burcu insanı! Aklıyla, sempatisiyle senin aklını başından alacaktır. Her zaman mantık çerçevesinde düşünse de aşık olduğu zaman onu tutkulu bir şekilde yaşamayı sever. Sen de duygularını karşındaki insana açık açık içten bir şekilde belli etmeyi ve hissettirmeyi seviyorsun. Her anlamda mükemmel bir ilişki yaşamak isteyen başak burcu insanı aynı zamanda çok sadık bir insandır. Sevdiği insan için elinden geleni yapar. Bu noktada aranızda inanılmaz bir uyum yakalayabilir mutluluğun temellerini atabilirsiniz. Bizden söylemesi. :)

Terazi burcu!

Senin hayatının aşkı kesinlikle terazi burcu insanı! Senin gibi özgürlüğüne düşkün bir insanın dilinden anlayacak en iyi burç tipi terazi burcudur. Terazi burcu insanı, inanılmaz romantizmi ve duygularıyla seni etkisi altına alacaktır. Özgürlüğüne her ne kadar düşkün olsan da her zaman aşkı doruklarına kadar yaşayacak birini arıyorsun. O kişi kesinlikle terazi burcu insanıdır. Senin duygularına tercüman olacak ve özgürlüğünü doruklarına kadar yaşatacaktır.

Akrep burcu!

Senin hayatının aşkı kesinlikle akrep burcu insanı!Senin gibi bir insanı etkilemek çok zordur. Kendi gibi mantıkçı ve akılcı bir kişiyle birlikte olmak ister. Karşısındaki insanın mevki olarak da güzel bir yerde olması onun için önemlidir. Her bakımdan mükemmeli arar. Sevgiyi ve aşkı derinden hissettirecek kişiyle birlikte olmak ister. Belirsizlikten hiç ama hiç hoşlanmazsın. Senin bu duvarlarını aşacak ve ona ulaşacak tek burç akrep burcudur.  Tutkusu ve ihtiraslarıyla resmen seni etkisi altına alır. Bu ilişki ömür boyu sürebilir.

Yay burcu!

66.media.tumblr.com

Senin hayatının aşkı kesinlikle yay burcu insanı! Sizin ilişkiniz hem kendinize hem de etrafa neşe saçacak. Birbirlerine zıt karakterde olmanız tam da birbirlerini tamamlayabilecek nitelikte. Konuşmayı sevdiğin için senin dilinden kesinlikle yay burcu insanı anlayabilir. Onun içinde yaşadığı değişikliğe ayak uydurabilir ve ömür boyu duygularına karşılık verebilir. Saatlerce sohbet edebilir, sürekli eğlenebilirsiniz. Anlayacağın senin dilinden en iyi yay burcu insanı anlayacaktır. Hayatına güzellik katacaktır.

Oğlak burcu!

Senin hayatının aşkı kesinlikle oğlak burcu insanı! Belki de burçlar arasında en güvenilir ve en sadık insan oğlak burcudur. Sen ilişkilerinde her zaman güven ararsın. Sevgiden önce senin için en önemli şey güvendir. İşte o aradığın her şey bir oğlak burcunda. O da her şeyin en güzelini ve en iyisini sever. Hatta tıpkı senin gibi yemek yemeyi de çok sever. Birlikteyken inanılmaz eğlenecek ve mutlu bir ilişki yaşayacaksınız. Eğer hayatına oğlak burcu insanı girerse zaten sen istesen de çıkaramayacaksın. Çünkü ikiniz de sevginizi derinden hissedecek ve yaşatacaksınız.

Kova burcu!

Senin hayatının aşkı kesinlikle kova burcu insanı! Birbirini gerçek anlamda tamamlayan en nadir burç uyumu siz olabilirsiniz. Senin kültürlü yapın ile kova burcu insanının marjinalliği birleşince ortaya mükemmel ilişki çıkacak. Kova burcu insanı, zekası ve akılcı yapısıyla yay seni eminiz ki etkisi altına alacaktır. Ve ikiniz ömrünüz boyunca neşeli vakit geçirebilir ve ömür boyu sürecek ilişkilerinin temelini atabilirsiniz. Aranızdaki çekişme bile aşkınızı kesinlikle alevlendirecektir.

Balık burcu!

Senin hayatının aşkı kesinlikle balık burcu insanı! Senin gibi duygusal bir insanı en iyi anlayacak burç kesinlikle balık burcu insanıdır. Çünkü birbiinizin dünyasını çok iyi anlayacaksınız. O yüzden bir balık burcu insanı, ne hissediyor ve yaşıyorsa karşı tarafında o şekilde hissedeceğini bilir. Romantikliği, düşünceli oluşuyla zaten seni etkilemeyi başaracaktır. İkiniz yoğun ve özel bir aşk yaşayabilirsiniz. Anlayacağın senin gibi güzel bir insanın kalbini çalabilecek tek burç balık burcudur. Bizden söylemesi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
650
420
270
169
123
102
89
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?