Görüş Bildir
Haberler
Hangi Burcun İnsanı ile Sevgili Olmamalısın?

etiket Hangi Burcun İnsanı ile Sevgili Olmamalısın?

Aburoski
15.06.2018 - 16:29 Son Güncelleme: 23.06.2018 - 18:31

Bakalım hangi burcun insanından uzak durmalısın? 😱

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. Bir de burcunu seç bakalım!

3. Peki, hiç bir insanın içinin güzelliği yüzüne vurur mu?

4. Senin için bir kadının ve erkeğin boyu kaç olmalıdır?

5. Sürekli birilerini eleştiren insanlar hakkında ne düşünüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak, Ankara'ya artık bir plaj yapmak şart oldu mu?

6. Son olarak, Ankara'ya artık bir plaj yapmak şart oldu mu?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Başak burcuyla sevgili olmamalısın!

Biriniz hayalperest diğeriniz gerçekçi bu ilişki baştan zaten olmaz! Ayrıntılar onun işidir. Kendisi ayrıntılarda boğulduğu gibi seni de boğar. Hasta olmaktan çok korkar ve başının etini yer! Seni kontrol altında tutmak ister haberin olsun. Diyeceğimiz o ki; Seni bulmasına izin verme.

Kova burcuyla sevgili olmamalısın!

Eğer sakin bir hayat sürdürmek istiyorsan kova burcu insanlardan uzak durmalısınız. Menfaatçi ve dedikoducu... Senin kolayca elinde oynatabilir. Kim böyle biriyle anlaşabilir ki zaten? Sihirbazdır, sihirbaz! Sinirlerin zıplasın istemiyorsan kaç!

Boğa burcuyla sevgili olmamalısın!

İkinizin yan yana gelmesi bir yanardağdan farksız olacaktır. Boğa burcunun dik başlılığı, burnu havadalığıyla bu ilişki yürümez. E bir de işin içine tembellik girdiğinde ilişki daha da çekilmez bir hal alır. Bizden söylemesi. Yok beni uyarmadınız demek yok!  😐

Balık burcuyla sevgili olmamalısın!

Kararsızlık ilişkinizi bitirmenizde etken olur. En basit şeylerin kararını bile çabucak veremezsiniz. Bu yüzden sürekli birbirinizi yersiniz. Biraz bunların kafasında da var herhalde. Balık burcuyla sevgili olana sabırlar diliyoruz.

Koç burcuyla sevgili olmamalısın!

İkinizde özgür ruha sahip insanlarsınız. Bu yüzden sadık olamamaktan sıkıntı çıkabilir. İlişkiye başladığınızda koç burcu bir sevgilisi olduğunu unutabilir. Her şeyi onun bildiğini iddia etmesi senin canını çok sıkar. Burnu havadan düşmez. Ona öneri bile yapamazsın. Hep kendisini en önde zanneder.

Aslan burcuyla sevgili olmamalısın!

Bu ikilinini pek bir ortak noktaları yok. Sadece iki burç yönetici ruhuna sahip. E tabii aşk yaşamak için bu ortak nokta yetmiyor. Dünyanın en kusursuz, en akıllı insanının kendisi olduğunu zannediyor. Egoya en çok ihtiyaç duyan burçlardan bir tanesi. Sen bununla yapamazsın! Hemen uzaklaş!

Akrep burcuyla sevgili olmamalısın!

Akrep çok duygusal ve sen de bu durumu çok fazla kaldıramazsın. Aşırı derecede kıskançlık var! Utanmasa senin dışarıya bile çıkmana izin vermeyecek. Dayanabileceğini zannetmiyoruz. Zaten kim dayanır ki böyle birine? Bu nedenle sizden de olmaz. Başkalarına bak :)

Boğa burcuyla sevgili olmamalısın!

Sen hayatını daha eğlenceli geçirirken, boğa bu hayatı sıkıcı ve ciddi yaşıyor. Bu nedenle sizden de olmaz. Tembeldir. bir şeyler yapması için itici bir güce ihtiyacı vardır. Bu nedenle seni boğa burcu çok yorar. E yorulmak istemiyorsan uzak durman senin iyiliğine olacak.

Aslan burcuyla sevgili olmamalısın!

Çok gururlu çok. Fazla gurur ilişkiye zarar verir. Sen aslan burcuyla kesinlikle yapamazsın. 'Küçük dağları ben yarattım' havasıyla yanında birinin yürüdüğünü düşünsene? Ay ne kadar kötü bir durum... Yolda yürürken kafanı eğmek istemiyorsan uzaklaş. Ciddiyiz.

Oğlak burcuyla sevgili olmamalısın!

İkinizde birbirinizden memnun olmayacak ve birbirinizden çok şey isteyeceksiniz. Bu nedenle de birbirinize yetemeyeceksiniz. Maddiyata bu kadar önem veren kimseyi görmedik. Cimrilikte dünya birincisi olabilecek kapasitede biri. Bununla kesinlikle olmaz! E bir de duygusuz halleri de eklenince hiç olmaz! Yol yakınken dönmekte yarar var.

Başak burcuyla sevgili olmamalısın!

Sizden sevgili değil de ancak arkadaş olur. İyi bir dost kazanabilirsin fakat ilişki anlamında sınıfta kalır! Ayrıntılar, titizlik ve eleştiri... Bunları bol bol görmek istiyorsan sevgili ol ama sevgili olduktan sonra gelip bize ağlama.

Aslan burcuyla sevgili olmamalısın!

Bir aslan burcu insanıyla yaşamak zordur. E sen de bu zorluğu kaldıramayacağına göre, sizden çift olmaz. İlişkiniz en küçük tartışmadan bile büyük zararlar görebilir ve en önemlisi aslan burcu eleştirilmeyi kaldıramaz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
964
445
320
196
159
159
127
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
şeyma avşar

koçla olmamalıymışım onu anladım da ankaraya plaj yapılmasıyla sevgilimin ne alakası var😅

Büşra Ekinci

Başak burcuyla sevgili olmamalısın!

Nur

boğa burcu ile sevgili olmamalısın😂😂 olum kocam boğa burcu😂

Nur

ulan onedio nerden bildin ya:D boşanıyoruz ya bildiğin nbshgsfj onedio olmaz diyorsa olmuyor kardeşlerim çok da şey yapmayın:D