Görüş Bildir
Haberler
Avrupa Şampiyonluğu Yemekte Kutlandı

Avrupa Şampiyonluğu Yemekte Kutlandı

Fatih
15.04.2014 - 23:18

Avrupa Şampiyonluğu Yemekte Kutlandı

Galatasaray Kulübü camiası, Euroleague'de Fenerbahçe'yi 69-58 mağlup ederek Avrupa'nın en büyüğü olan Galatasaray Odeabank için verilen yemekte bir araya geldi.

Galatasaray Adası'nda gerçekleşen yemeğe Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, İkinci Başkan Özkan Olcay, Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, Başkan Yardımcısı Candan Erçetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Nas, Mete İkiz, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Aka Gündüz Özdemir, Mehmet Cibara, Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet Emin İpekdokuyan, Necati Demirkol, Ebru Köksal, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Galatasaraylılar Derneği Başkanı Polat Bengiserp, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı Oyuncuları, Teknik ve İdari Kadrosu ve Sarı-kırmızılı camiadan çok sayıda davetli katıldı.

Yemekte konuşan Başkan Ünal Aysal, 'Bu akşam şampiyon kızlarımızı kutlamak ve onlarla beraber, beraberce Galatasaray'ın diğer branşlarına örnek olacak bir başarıyı getirdikleri için takımımızı tekrar tekrar tebrik etmek için bir aradayız. Galatasaray'da başarılara alıştık ama hedefimiz özellikle yurtdışı başarılarıydı. Buna benzer başarıları daha önce de elde ettik. Kızlarımız bunu bize bir kere daha hatırlattı. Nelerin yapılacağı, imkansızın başarılabileceğini bize gösterdi. Huzurunuzda kızlarımıza tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bu vesileyle bir teşekkürü de başarının arka planında olan, bize destek veren sponsorumuz Odeabank'a ediyorum' dedi.

Organizasyon yemeğin ardından kesilen dev şampiyonluk pastasıyla son buldu.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın