Görüş Bildir
Haberler
Avrupa'nın En Büyüğü Galatasaray!

Avrupa'nın En Büyüğü Galatasaray!

Fatih UZUN
13.04.2014 - 17:41 Son Güncelleme: 14.04.2014 - 08:37

Galatasaraylı basketbolcuların kupa pozu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avrupa'nın En Büyüğü Galatasaray!

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi şampiyonluğunu, finalde Fenerbahçe'yi 69-58 yenen Galatasaray Odeabank kazandı.

58 – 69

İLK BEŞLER

FENERBAHÇE: Verameyanka- Hollingsworth - Pondexter - McCoughtry - Birsel Vardarlı

GALATASARAY ODEABANK: Lyttle - Bone- Işıl - Torrens - Zellous

Temsilcilerimizin şampiyonluk mücadelesi NTV Spor'dan canlı yayınlandı.

Rusya'nın Ekaterinburg kentinde gerçekleştirilen Sekizli Final maçlarında finale yükselmeyi başaran Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank, DIVS Spor Salonu'nda karşı karşıya gelerek, şampiyonluk kupasını müzelerine götürmeye çalışıyor.

Türkiye'den Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank ve Kayseri KASKİ'nin yer aldığı ve Kayseri ekibinin grup aşamasında veda ettiği organizasyonda, finale adlarını yazdıran iki ezeli rakip, Türkiye adına Avrupa kupalarında bir ilki gerçekleştirdi.

FİNALE GİDEN YOL

Organizasyonun grup aşamasında 3 Türk ekibi, Rusya'dan Sparta&K Moskova ile birlikte A Grubu'nda yer alırken, finale yükselen ekiplerden Fenerbahçe lider, Galatasaray Odeabank ise ikinci sırada yer alarak tur atladı.

Gruptan Fenerbahçe; Kayseri KASKİ'yi 64-58, Galatasaray Odeabank'ı 68-66 ve Sparta&K Moskova'yı ise 58-57 yenerek lider çıkarken, yarı finalde ise Fransız temsilcisi Tango Bourges'i 59-50 mağlup edip namağlup olarak finale geldi.

Galatasaray Odebank ise gruptaki ilk maçında Sparta&K Moskova'yı 68-61 yenip, ardından Fenerbahçe'ye 68-66 yenildi ve son maçında Kayseri KASKİ'yi 58-56 mağlup ederek ikinci sırada yarı finale çıktı. Yarı finalde ev sahibi ve organizasyonun son şampiyonu UMMC Ekaterinburg'u 77-70'lik skorla devirmeyi başaran sarı-kırmızılılar, finalde yerini aldı.

stargazete.com

Kaynak: http://haber.stargazete.com/spor/avru...

Galatasaray Odeabank kupayı kaldırdı!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0