Görüş Bildir
Haberler
Atletico, Deplasmanda Valencia'ya Takıldı

Atletico, Deplasmanda Valencia'ya Takıldı

Fatih
04.10.2014 - 18:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Atletico, Deplasmanda Valencia'ya Takıldı

İspanya La Liga 7. hafta mücadelesinde Valencia ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi.

Mestalla'da oynanan ve İspanya Futbol Federasyonu'ndan Fernando Teixeira'nın düdük çaldığı mücadelede sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 3-1'lik skor ile Valencia oldu.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Joao Miranda (kk), 8. dakikada Andre Gomes ve 13. dakikada Nicolas Otamendi kaydederken, konuk takım Atletico Madrid'in tek sayısı ise 29. dakikada Mario Mandzukic'ten geldi.

Alınan bu sonucun ardından Valencia puanını 17'ye yükseltirken, Atletico Madrid ise 14 puanda kaldı. Ligde önümüzdeki hafta Valencia, Deportivo La Coruna deplasmanına giderken; Atletico Madrid ise sahasında Espanyol'u konuk edecek.

Milli yıldızımız Arda Turan , karşılaşmaya ilk 11'de başladı ancak mücadelenin 69. dakikasında teknik patron Diego Simeone'nin kararı doğrultusunda yerini Raul Jimenez'ê bıraktı.

Öte yandan karşılaşmanın 69. dakikasında mücadelenin hakemi Fernando Teixeira tarafından sarı kart ile cezalandırılan Alessio Cerci, maçın 90. dakikasında bir kez daha sarı kart gördü ve ikinci sarıdan kırmızı ile oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bıraktı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/dunya/isp...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0