Görüş Bildir
Haberler
Atletico'dan Radikal Karar

Atletico'dan Radikal Karar

Fatih
02.12.2014 - 18:50

Atletico'dan Radikal Karar

Atletico Madrid, şiddete yönelik radikal kararlar aldı.

İspanya La Liga'da Atletico Madrid - Deportivo maçı öncesi taraftarlar arasında çıkan kavgada bir kişinin hayatını kaybetmesi sonrası olağanüstü toplanan Atletico yönetimi, futboldaki şiddeti durdurmak için bir dizi sert önlemler aldı.

Kulübün resmi web sitesinden duyurulan açıklamada olaylara karışan Atletico Madrid taraftar grubu Frente Atletico'nun lisansı iptal edildi. Frente Atletico bundan sonra kulübün taraftarlar derneklerine sağladığı ayrıcalıklardan hiçbirinden yararlanamayacak kulübü temsil edemeyecek.

Atletico Madrid kulübü ayrıca polisin kavgaya karışan kişilerin listesini kendilerine verdiğini, bunlardan 7 tanesinin kulübe üye olduğunun belirlendiğini ve bu kişilerin üyeliğinin iptal edildiğini açıkladı. Bu üyeler, bundan sonra ömür boyu takımının maçlarına gidemeyecek, stadın etrafında bulunması halinde bile polise haber verilecek.

Atletico Madrid, taraftarlardan da yardım istedi. Şiddetin statlardan uzaklaşması için taraftarların işbirliğinin önemli olduğunu vurgulayan yönetim, olay çıkaranların tespit edilerek kulübe bildirilmesi istendi.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/atlet...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın