Görüş Bildir
Haberler
Atipik Depresyon Bozukluğu Testine Göre İçindeki Şiddetli Duyguyu Söylüyoruz!

etiket Atipik Depresyon Bozukluğu Testine Göre İçindeki Şiddetli Duyguyu Söylüyoruz!

Atipik depresyon bozukluğu;  insanların bunun onlara olduğunun farkında olmamalarıdır. Yorgun ve yıpranmış hissederler, ancak semptomları tespit edemezler.

NOT: Bu test kesinlikle eğlence amaçlıdır. Teşhis için doktora gitmenizi tavsiye ederiz ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da alalım.

3. Son zamanlarda hayalini kurduğun şeylerin olmayacağı düşüncesine kapılır oldun mu?

4. Peki bu tweete 5 üzerinden kaç puan veriyorsun?

4. Peki bu tweete 5 üzerinden kaç puan veriyorsun?

5. En ufak bir şeyde bile ağlama isteği geliyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki evcil hayvanlardan hangisi seninle olsun isterdin?

7. İçinde yaşadığın sıkıntıları arkadaşlarınla paylaşır mısın?

8. Ve son olarak, şu an bir erkek/kız arkadaşın var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Duygusallık!

Verdiğin cevaplara göre senin içinde yaşadığın şiddetli duygu duygusallık! Sen oldukça duygusal ve hassas bir kişisin. Aşkı da iyi biliyorsun, çevrendeki insanları sevmeyi de. Üzülmeye, hüzünlenmeye, hasret çekmeye meyillisin. Ufacık bir şeyde bile gözlerin yaşarabilir senin çünkü bu dünyadaki her şeye karşı duyarlısın. Özellikle çocuklara, hayvanlara ve doğaya! Ancak senin en güzel özelliğin, dışarıdan hiç öyle durmasan bile, oldukça güçlü bir karaktere sahip olman. Üzülürsün edersin ama düştüğün yerden kalkmasını da iyi bilirsin. Fakat dertlerini atlatman biraz zor oluyor tabii, bu da baskın yönünün duygusallık olmasından kaynaklı.

Öz güven!

Verdiğin cevaplara göre senin şiddetli duygun öz güvenin! Sen hayatının her alanına hakim olabilecek, kendine has sınırsız bir öz güvene sahipsin. Bazıları doğuştan yönetmek için doğmuştur ve bu asla sonradan kazanılamaz. Sen de bir ortama yeni bile girsen, hemen oranın lideri oluyorsun. Çünkü öz güvenin başkalarına da yansıyor. İçinde çok ama çok büyük bir kuvvet var ve bu kuvvetle her işi başaracağına inanıyorsun. Elinden bir uçan kurtulur, bir de kaçan. Cesursun, sözünün erisin ve tam bir problem çözücüsün. Hatta baskı altında daha da motive oluyorsun. Kısaca, eğer bu dünya bir köyse, sen bu köyün hem muhtarı hem de ihtiyar heyeti başkanısın :)

Umut!

Verdiğin cevaplara göre senin içinde yaşadığın şiddetli duygu umut dolu olman! Çünkü sen bu dünyadaki en pozitif, en hayat dolu ve neşeli insanlardan birisin. Etrafın her ne kadar karanlık olsa da, senin için tünelin ucunda her daim ışık vardır. Pozitifsin ve bardağın dolu tarafından bakıyor, sürekli olarak gelişmeye ve ilerlemeye inanıyorsun. Etrafındakiler de senin bu yönüne inanılmaz hayranlık duyuyor, ne zaman üzülseler direkt sana koşup dertlerini anlatıyorlar. Çünkü sen onlara resmen umut aşılıyorsun. Kısacası sen ortamların olmazsa olmazı, insanların içine bir güneş gibi doğan umutsun!

Pişmanlık!

Verdiğin cevaplara göre senin içindeki baskın duygun pişmanlıklar! Yani senin dört bir tarafın keşke duvarlarıyla çevrili, aşamıyorsun onu. O duvarlara binlerce kez yumruk attın; ama sonuçsuz kaldı hep. Çünkü bu hayatta sahip olamayacağımız tek şey zamandır. Yaptıklarının ve yapmadıklarının yükü hep sırtında. Sana tavsiyemiz, keşkeler hiçbir işe yaramıyor, sen pişman olmamaya bak. Bu yüzden önüne bakman gerekiyor! Yaşadığın şeylerden pişman olmamaya bak, hatalarından ders çıkar. Güzel günler seni bekliyor inan bize. :)

Merak!

Verdiğin cevaplara göre senin içinde yaşadığın şiddetli duygun kesinlikle merak! Senin için her şey bir gizem, bir sır. Yeni şeyler denemekten korkmuyorsun. Araştırmaya bayılıyorsun. Yeni şeyler öğrenmek, bilinmeze ulaşmaya çalışmak senin karakterin olmuş. Bilgiye açsın. Google en yakın arkadaşlarından biri. Çok çabuk sıkıldığını, rutini çok sevmediğini de ekleyelim: Değişmeye, evrimleşmeye karşı inancınsa pek yüksek. Tabii bu merakını her zaman iyi şeyler için kullandığını da söyleyemeyiz. Sen biraz daha dikkatli ol bize sorarsan. :)

Endişe!

Verdiğin cevaplara göre senin içinde yaşadığın şiddetli duygu kesinlikle endişe! Senin ruhunun derinliklerinde gezinen bir korku var. Belli bir sebebi ya da dayandığı bir endişen olmamasına rağmen hazırda bekleyen bir korku. Kafanı bazı konulara o kadar çok takıyorsun ki yükselen dumanları görebiliyoruz :) Bazı zamanlarda sen farkında olmasan bile bu endişelerin seni yiyip bitiriyor. İçindeki korkuların seni zaman zaman endişelendirse de bunun üstesinden gelebilmelisin. Çünkü ömrün boyunca sürekli bir şeyler için endişelenerek yaşayamazsın. Her şeyden emin olmak istiyorsun ama bazen akışına bırakmak gerekir. Bize sorarsan bu endişelerinden kurtulmak ve hayatı daha eğlenceli kılmak da senin ellerinde. Kafanda kurup kurup kendini üzeceğine harekete geçip, hamleni yap!

Aşk!

Aşk!

Verdiğin cevaplara göre senin içinde yaşadığın şiddetli duygu kesinlikle büyük bir aşk!  Bu duygu aslında seni hayat boyunca bir arayışa sürüklüyor. Çünkü takıntı haline getirdiğin aşk aslında senin kafanda oluşturduğun hayali bir profilden oluşuyor. Hayatının her anında bu aşkı aramaya devam ediyorsun. Ve bu da senin farklı insanlarla karşılaştığında yaşadığın hayal kırıklığına sebep oluyor. O yüzden akışına bırakmalı ve hayatının aşkının seni bulmasını beklemelisin. Aksi taktirde karşına çıkan fırsatları, yaşaman gereken duyguları tam anlamıyla yaşayamazsın. Senin için yanlış olan bir kişiyle bir şeyleri paylaşıp tecrübe sahibi olmalısın. Çünkü karşına çıkan herkes aslında sana biraz bir şeyler katacaktır. Eğer birine bir şey hissediyorsan, onun peşini bırakma. Anı yaşa, mutlu ol! Çünkü her şey olacağına varır. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
368
127
110
36
30
22
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mida yuhen

Duygusallık 👌.

Norveççe

valla bildi

Pasif Kullanıcı

Umut! Verdiğin cevaplara göre senin içinde yaşadığın şiddetli duygu umut dolu olman! Çünkü sen bu dünyadaki en pozitif, en hayat dolu ve neşeli insanlardan ... Devamını Gör