Görüş Bildir
Haberler
Assassin's Creed Iv Black Flag Pc Nasıl Satın Alınır? (Video Anlatım)

Assassin's Creed Iv Black Flag Pc Nasıl Satın Alınır? (Video Anlatım)

Durma Play
11.04.2016 - 16:48

Assassin's Creed Iv Black Flag Pc Nasıl Satın Alınır? (Video Anlatım)

Assassin’s Creed 4 Black Flag PC , suikast dünyasini karadan denize tasiyan oldukça basarili bir yapim olarak dikkat çekiyor. Isminden de rahatlikla anlasilabilecegi gibi oyuncusunu korsanlarin zamanina götüren yapim, bugüne kadar farkli çaglarda süregelen aksiyon sahnelerini on sekizinci yüzyilin korsan egemenliginde bulunan zamanlara tasiyarak, fark yaratmayi basariyor.

Assassins Creed 4 Black Flag , 1715 yilinda korsanlarin yönetime el koydugu ve adeta bir kaosun kol gezdigi Karayipler’de geçiyor. Her ne kadar halkin çogu bu acimasiz kaptan ve çetelerin zulmüne karsi etkisiz biçimde hayatlarini sürdürse de, bu oyunda kontrol edilen Edward Kenway karakteri asi ve küstah yapisi ile kendi inandigi degerler dogrultusunda yasantisi ve dogal yükselisini sürdürüyor. Bu bagimsiz tavri çogu zaman çevredeki diger korsanlar ile sorunlar yasamasina neden olsa da, sahip oldugu uzman suikastçi yetenekleri ile birlikte kara savaslarinda oldugu kadar üstün kaptanlik tecrübeleri sayesinde de denizlerin korkulu rüyasi haline geliyor.

Bugüne kadar yaratilmis en genis harita ögesine sahip olan Assassins Creed 4 Black Flag, kullanicisina yetmis bes ayri bölgeyi kesfetme ve bu bölgelerdeki yüzlerce görevi en ince ayrintisina kadar tecrübe etme sansi sunuyor. Gerçek bir korsanin hayatini yasamaya firsat veren oyun, çogu zaman kullanicinin verdigi kararlar dogrultusunda olumlu veya olumsuz bir yöne dogru kayarak verilen karalarin sonuçlari ile yüzlesmeye de firsat veriyor. Bu hali ile standart bir hikâye yerine farkli sonuçlari dogurabilecek bir yasanti süren oyuncu, Assassin's Creed IV Black Flag ’den aldigi keyfi de maksimum düzeye çikarabiliyor. Oyun ayrica zamaninin efsanelesmis korsanlari Black Beard, Calica Jack ve Benjamin Hornigold gibi simalari da hikâyesinin içine sokarak gerçek hayattan kesitler sunuyor.

DurmaPlay üzerinden en uygun fiyatlar ile elde edebileceginiz Assassin Creed Black Flag ’i herhangi bir optik diske gerek duymadan UPlay CD Key i , Uplay hesabinizda aktif ederek direkt oynamaya baslayabilirsiniz. Denizlerin hâkimi olarak efsanevi korsanlara diz çöktürmek için sizler de bu basarili yapima vakit geçmeden sahip olabilirsiniz.

Kaynak: https://www.durmaplay.com/oyun/assass...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın