Görüş Bildir
Haberler
Aslan'dan Baklavalı İdman

Aslan'dan Baklavalı İdman

Fatih
18.12.2014 - 21:04
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirildi.

Antrenman öncesinde kaptan Selçuk İnan’a GSYİAD Fotoğraf Yarışması’nda takım hâlinde aldıkları fotoğraf ve hayatını kaybeden foto muhabirlerinin ailelerine yaptıkları yardım nedeniyle Galatasaray Muhabirleri Platformu tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi.

13. Spor Adamları Ödülleri’nde futbolculuğu ve teknik adamlık kariyeri boyunca gösterdiği örnek davranışlardan dolayı Onur Ödülü’ne layık görülen Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Yılın En İyi Yabancı Futbolcusu seçilen Fernando Muslera, ödüllerini Florya Metin Oktay Tesisleri’nde aldı.

Galatasaray’ın ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanı ise fiziksel çalışmayla devam etti. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda üç takım hâlinde çift kale maç yapıldı.

Akşam idmanı, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Blerim Dzemaili, günü takımdan ayrı özel bir çalışma yaparak geçirdi.

Galatasaray Futbol Takımı, Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00’de yapacağı antrenmanla tamamlayarak Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2014/12/18/aslanda...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın