Görüş Bildir
Haberler
Aşkınız Hangi Ünlü Çiftin Aşkı Kadar Büyük?

Aşkınız Hangi Ünlü Çiftin Aşkı Kadar Büyük?

Today Croissant
03.02.2015 - 14:58 Son Güncelleme: 10.02.2015 - 17:03

Biliyoruz sen ve sevgilin o ünlü çiftlerin hepsine on basarsınız. Onların aşkı sizinkinin yanında okyanusta bir su damlası, çölde bir kum tanesi kadar ufacık ve anlamsız. Ama bakalım olur ya şöhret sizi bulur, o zaman hangi ünlü çift gibi anılacaksınız görelim.

1. Sana göre bir ilişkide romantizm...

2. Sevgili olacağın kişide aradığın en önemli özellik hangisi?

3. Bir ilişkinin en önemli anı sence hangisi?

4. Sevgilin ve en yakın arkadaşın bir türlü anlaşamıyorlar. Ne yaparsın?

5. Evlendiniz diyelim, balayına nereye gidiyorsunuz?

6. Sevgilinin hangi hareketi seni ondan bir anda soğutur?

7. İlişkinizi en iyi anlatan emoji'yi seç!

8. Son soru: Sevgilin ve sen bir restoranda oturuyorsunuz, karşı masadakilerin sevgiline bakışları hiç hoşuna gitmedi. Ne yaparsın?

Angeline Jolie ve Brad Pitt

Angeline Jolie ve Brad Pitt

Siz kusursuzluk nedir, nasıl olur sorularının cevabısınız. Sizin gibi alımı çalımı yerinde, havalı tiplerin beraber olması yasaklanmalı çünkü bize ayıp! Çirkin şansına güvenip kısmetini bekleyenlerin tek hayal kırıklığı sebebisiniz.

Victoria ve David Beckham

Victoria ve David Beckham

Size bakıp da ateşinizi hissetmeyen yoktur heralde. O ateşin yaktığı yürekler saymakla bitmez. Yine de sizin gözünüz birbirinizden başka kimseyi görmüyor. Görmesine gerek de yok zaten. Siz birbirinize yetiyor da artıyorsunuz bile. Ayrı ayrı kaynayan kanınız bir araya gelince volkanik dağ etkisi yaratıyor. Belki de uzun ilişkinizin sırrı budur.

Safiye Soyman ve Faik Öztürk

Safiye Soyman ve Faik Öztürk

Sormak istiyoruz birbirinize en uzun ne kadar küs kalabildiniz? Ya da birbirinize taktığınız isimler neler? Sizin gibi renkli bir çifte ne haftalarca küs kalmak yakışır ne de aşkım, sevgilim gibi yavan hitap şekilleri. Birbirinizi çok iyi tanıyorsunuz, her şeyden önce arkadaş olmayı becerebilmişsiniz. Muhabbetiniz, neşeniz hiç eksik olmasın.

Fred ve Wilma Çakmaktaş

Fred ve Wilma Çakmaktaş
uproxx.files.wordpress.com

Her şeyden önce şunu söyleyelim sizin aşkınız samimi ve gerçek. Arada kafalar karışsa da, 'yeter artık ben bu ilişkiyi yürütemiyorum!' nidaları havalarda uçuşsa da ikiniz de gayet iyi biliyorsunuz ki sizin başkalarıyla mutlu olma ihtimaliniz yok! Sevdiğini göstermenin de, gönül almanın da en kral, en yaratıcı yolları sizde. Atışmalarınız, bir anda çıkıveren tatlı kavgalarınızla beraber mutluluk sizin!

Beren Saat ve Kenan Doğulu

Beren Saat ve Kenan Doğulu

Siz ilişkinize kimseyi bulaştırmayanlardansınız. Kimin hakkınızda ne dediğinin, ne düşündüğünün zerre önemi yok gözünüzde. Olmasın da zaten, en güzeli bu! İkiniz ilişkisi sadece sizi ilgilendirir. Siz o tutturulması zor dengeyi yakalamayı başarmışsınız. Ne diyelim, huyunuz huyunuza, boyunuz boyunuza pek bir uygun!

Romeo ve Juliet

Romeo ve Juliet

Aşktan gözler kör, yürekler hop hop! Birbirinize kavuşmanız ne kadar zaman aldı? Uzun da olsa kısa da olsa fark etmez çünkü sizinki gerçek aşk. Tüm o 'sevdiğim için her şeyi göze alırım', 'onsuz olursam benim için şu hayattaki her şey anlamsızlaşır' durumları sizin için tamamen geçerli. Zaten birini sevdin mi sizin gibi sevmek lazım, değil mi ama?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
6
4
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şinasi Yavuz

Ünlü çiftlerin aşkları olmaz, reklamları olur.

Aysel SD

Angeline Jolie ve Brad Pitt çıktı! Brad bulsam iyi olurdu ama malesef...

Nick bulamayan

Angeline Jolie ve Brad Pitt Siz kusursuzluk nedir, nasıl olur sorularının cevabısınız. Sizin gibi alımı çalımı yerinde, havalı tiplerin beraber olması yas... Devamını Gör