Görüş Bildir
Haberler
Ashley Cole'dan Ayrılık İddialarına Yanıt

Ashley Cole'dan Ayrılık İddialarına Yanıt

Fatih
29.09.2014 - 23:50

Ashley Cole'dan Ayrılık İddialarına Yanıt

Roma'nın deneyimli yıldızı, takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.

Geçtiğimiz yaz Chelsea ile yollarını ayırdıktan sonra Roma ile anlaşan Ashley Cole , takımdan ayrılmak istediği yönündeki iddialara yanıt verdi.

Basın mensuplarına konuşan Cole, İtalya'yı çok sevdiğini anlatırken, 'Burada oynanan oyun teknik olarak bir hayli farklı. Hızlı oynamaya çalışıyoruz. Çok iyi ibr teknik direktörümüz var. Bizi pozitif futbola teşvik ediyor. Premier Lig'i elbette seviyorum ama burayı da seviyorum. Chelsea'den ayrılma kararım yanlış değildi. Orada çok güzel yıllar geçirdim ama şu an Roma'nın oyuncusuyum. Eğer daha fazla şans bulursam, daha da iyi olabilirim.' ifadelerini kullandı.

Cole, Çarşamba günü takımının Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ile oynayacağı maçta sahada olarak Chelsea'deki eski takım arkadaşı Frank Lampard ile karşılaşmayı istediğini de belirtirken, 'Hart ve Lampard'ı görmek güzel olacak. Lampard'ın City'ye transfer olmasına fazla şaşırmadım. City büyük bir takım ve o da Chelsea'ye karşı gol atarak profesyonelliğini bir kez daha gösterdi.' dedi.

Deneyimli sol bek oyuncusu, zorlu maçta ellerinden geleni yapacaklarını ve kazanmak için oynayacaklarını da sözlerine ekledi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın