Görüş Bildir
Haberler
Aristo Diyeti Nasıl Zayıflatır?

etiket Aristo Diyeti Nasıl Zayıflatır?

Gönül Ateşsaçan
09.03.2024 - 11:12 Son Güncelleme: 09.03.2024 - 18:00

Bu yaşam programı, kişinin beden tipine ve ihtiyacına göre saptanan eksikliklere uygun ve hızlı, yağdan verdiren bir beslenme şeklidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapılan her şey insülini dengelemek içindir.

Yapılan her şey insülini dengelemek içindir.

Kişi insülini dengelendiği anda acıkmamaya başlar ve kilo verir. Özellikle bir kişinin bel çevresi genişse insülin dengesinin bozuk olduğu anlaşılır.

■ Uyku saati, uyanma saati

■ Ana öğün saatleri

■ Spor

■ Stres

Yukarıda saydığım faktörler işleyişimizin nasıl olduğunu belirler. Mesela stres ve uyku metabolizmayı direkt etkiler. Eğer gece vardiyalı bir işiniz varsa stres seviyeniz artar, büyüme hormonu azalır ve insülin dengesi bozulur. Bu durumda kilo vermek için spor yapılmalıdır. Özellikle tiroid hastalarının hormon dengelenmesi için “streching” egzersizi yapması uygun olacaktır.

Aristo diyeti beslenme programı Ana öğün atlama

Rahatlat zihnini, bedenini ve ruhunu

İşlenmemiş gıdaları tüket, hayvansal gıdayı azalt, glüteni yani ekmeği çıkar yaşamından

Sebzeyi bolca, meyveyi şekersiz ve sayarak ye,

Tam 08.00’de kahvaltı masasında, 24.00’te  yatakta ol,

On bardak su içmeyi ve 10.000 adımı unutma!

Diğer diyetlerden farkı nedir?

Tek tip beslenme değildir. Detokslar ile toksinler kolayca atılır. Kombine bir zayıflama yöntemidir. Zihinsel ve bedensel hafifleme sağlar. Klasik diyetlerde yaşanan kilo verememe direnme, açlık hali, yorgunluk ve el ayak titremesi gibi durumlar yaşanmaz.

Hastanın anne karnına düştüğü andan itibaren, onun frekansını bozup kilo aldıran, yeme bozukluğu, depresyon, korku, kaygı bozukluğuna neden olan faktörlere karşı bedeni korur, düzenler ve sağlıklı hale getirir.

Kişi, her geçen gün zayıflar ve incelir. Kaygı ile yapılan diyetlerde kilo verip alırsınız, Aristo Diyeti'nde kaygıdan bağımsız sadece kendiniz için bedeninizi değiştirirsiniz.

Bilinçaltı kodlarımız deniz kumuyla yapılan evlerin sürekli rutubet kokması gibi, kendini hep hissettirir. Hep alttan kaygının kokusunu duyarsınız. Sonuçta bilinçaltı temizlenemediği için verilen kilolar diğer diyetlerde geri gelir. Kaygı daima bizi yavaşlatır.

Tek tarz beslenme yerine metabolizma hızlandırıcı bir beslenme tarzıdır.

Tek tarz beslenme yerine metabolizma hızlandırıcı bir beslenme tarzıdır.

İlk ay kişinin kilosunun yüzde 10’u gider yani 100 kg ise 10 kg verir. Frekans dengeleme yöntemi olan 'Manyetik Biyorezonans' ile kişinin hormonları ve stress düzeyi dengelenir. Sonuçta kan şekeri normalleşir, açlık hissetmez, uykuları düzene girer. Kaygı seviyesi düzelir. Alerjileri, yatkın oldukları tıbbi durumlar açığa çıkar. Kişinin ihtiyacına göre haftada 1 kez uygulanabilir.

Tekdüze diyet yerine faz 1 ve faz 2 gibi bazen vegan bazen protein içeren, bolca mineral ve vitamin destekli, detoksları olan bir diyettir.

Koruma dönemlerinde aralıklı açlık diyeti yapılır. 6-8-12 saat açlık yapılarak organların kendini temizlemesi sağlanır.

Aslında başlı başına bir insulin dengeleme diyetidir.

Uyku saatleri, beslenme tarzı ile hareket edilmesi, özellikle yüzden değil, bölgesel kilo vermeyi sağlar.

Uyku saatlerine dikkat edilmesi şarttır.

Kozaterapi* özel bir enerji çalışmasıdır. Kişinin düşük olan frekansını yükseltip onu yaşadığı olumsuz durumdan daha huzurlu bir hale geçirir. Uygulama kişiyi hipnotik bir hale sokar. Beyin dalgaları alfa ile teta frekansı arasında olan kişi enerjiyi çok daha rahat kabul eder. 

Evren muhteşem kudretli bir sistemle var edilmiştir. Bu kudretli sistemde hiç kimsenin ne alacağı, ne de vereceği unutuluyor. Yapılan hataların bedelleri sadece kişiden çıkmayıp, aynı zamanda çocuklarına ve torunlarına aktarılan ve nesiller boyu devam eden genetik kodlar oluşturmaktadır. Bu durum kendini bazen hastalık, bazen de karakter yapısı olarak gösterir. Korkular, kaygılar, hayâller, aşklar, sevgi, nefret hiçbir şey kudretli ve ilahi sistemin içinde yok olmuyor. İnsanoğlu hem genetik kodlarında getirdikleriyle, hem de kendi birtakım olumsuz tavır, davranış ve bilinçaltıyla bedenini ve ruhunu hasta ediyor. Genetiğiyle oynanmış yapay gıdalar, aşırı kilo, radyasyon ve yaşanan teknolojik çağın yaydığı manyetik enerji, elektrik akımları ve bu akımların yeterince  nötr edilmeden kümülatif artışı sonucu tehlikenin boyutları giderek artıyor. 

Evrende her şeyin enerji ve frekanstan ibaret olduğunu anladığımızda, yaydığımız titreşim kadar, etrafta aldıklarımızdan etkilediğimizi fark ederiz. Negatif etkiler bizim de titreşimimizi düşürür, yani enerjimiz düşer, bu sürekli devam ederse hastalıklar oluşmaya başlar. Hastalığın ya da sıkıntının adının bir önemi yok- tur, önemli olan bu etkiye maruz kalmış olmamızdır. Bunu dengeleyip hayatınızı yönetip şekillendirmeniz için daha güçlü pozitif frekans yayan bir bireyin sizinle beraber çalışması önemli bir etki yaratır. Terapi sırasında bu yoğun düşük frekans abluka altına alınıp normal değerine çıkarıldığında sorun ortadan kalkar. Kişi rahatlar, farkındalığı artar. Terapinin süresi 15-25 dakikadır.

Spor olarak her gün 30-45 dakika yürüyüş yapılır.

Frekans tedavisi ile vitamin ve mineral eksiklikleri saptanır.

Gerektiği zaman hipnoterapi desteği verilir, düzenli olarak olumlama yapılması şarttır.

Sadece vegan değildir. Sadece protein bazlı değildir. Sadece diyet değildir.

Sadece meditasyon değildir.

Arınma, zayıflama ve toplumun dayatması ile endüstrinin kirlettiği bedenimiz ve ruhumuzu temizleme sanatıdır.

*Kozaterapi Psikoterapist Hasina Koç tarafından uygulanan özel bir terapidir.

YouTube

X

Instagram

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
0
0