Görüş Bildir
Haberler
Arda'ya Tam Destek

Arda'ya Tam Destek

Fatih
24.04.2014 - 23:07

Arda'ya Tam Destek

Brezilya Teknik Direktörü Scolari, Dünya Kupası kadrosunun bir bölümünü açıklarken, Atletico Madrid'e de mesaj gönderdi.

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Luiz Felipe Scolari ülkesinde çarpıcı açıklamalar yaptı, Sambacılar'ın Dünya Kupası kadrosunun bir bölümünü şimdiden ifşa etti. Sao Paulo kentindeki Sao Judas Tadeu Üniversitesi'nde, 'Futbol, psikoloji ve bilgi üretimi' isimli konferansa konuşmacı olarak katılan deneyimli teknik adam, Arda Turan ve arkadaşlarına da destek verdi.

Milli takım için Chelsea'den kadroya bir çok isim almayı düşündüğünü itiraf eden Scolari, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde İspanyol ekibinin turu geçmesini istediğini ifade ederek, 'Açıkçası ben bu eşleşmede turu geçen tarafın Atletico Madrid olmasını istiyorum. Umarım Chelsea elenir. Ben de böylece bu takımdan kadroya dahil edeceğim dört oyuncuyu daha fazla dinlenmiş bir şekilde karşımda bulurum' dedi.

Melo sürpriz bekleyecek

Deneyimli teknik adam bazı oyuncuların kadrodaki yerinin ise kesin olduğunu söyledi. Kaleci Julio Cesar, PSG'den Thiago Silva, Fluminense'den Fred, Tottenham'dan Paulinho ve Chelseali futbolcular David Luiz, Willian, Oscar ve Ramires'e davet gideceğini açıkladı.

Brezilya Milli Takımı'nda tekrar forma giymek istediğini sürekli dile getiren Galatasaraylı Felipe Melo'nun durumunun ise ancak beklenmedik gelişmelere bağlı olduğu anlaşıldı. Bugüne kadar sarı-kırmızılı oyuncunun ismini hiç ağzına almayan Scolari'nin Melo'yu kadroda düşünmediği yorumları yapılırken; ancak olası aksiliklerin ve son dakika sakatlıklarının Brezilyalı orta saha oyuncusuna forma şansı doğurabileceğine dikkat çekildi.

Skorer

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/arda-ya...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın