Görüş Bildir
Haberler
Arda Milan'a Meydan Okudu

Arda Milan'a Meydan Okudu

Fatih
17.02.2014 - 20:52

Arda Milan'a Meydan Okudu

Arda Turan, ''Milan çok tecrübeli, çok iyi ve büyük bir rakip. Tur yarı yarıya ortada'' dedi.

Şampiyonlar Ligi 'nde 19 Şubat çarşamba akşamı deplasmanda Milan 'a karşı oynayacak Atletico Madrid 'teki milli futbolcu Arda Turan , ''Milan çok tecrübeli, çok iyi ve büyük bir rakip. Tur yarı yarıya ortada'' dedi.

Arda, bugünkü antrenman sonrasında basına yaptığı değerlendirmede, turun iki maçlı olduğuna dikkati çekerek, Milano'dan rövanş için en iyi sonucu almak istediklerini söyledi. ''Bazıları Milan'ın güçlü olmadığını, iyi bir dönemde olmadığını söylüyor fakat eğer Şampiyonlar Ligi'nde San Siro'da Milan'a karşı oynuyorsan böyle düşünmek hata olur'' diyen Arda, Milan'ın dünya çapında futbolculara sahip olduğunu ve zor bir maça çıkacaklarını vurguladı.

Milli futbolcu, herşeye rağmen ''Milanlı futbolcuların Şampiyonlar Ligi'nde çok tecrübeli olabilir. Ama bizde La Liga'da oynuyoruz ve Real Madrid, Barcelona gibi rakiplere karşı maç yapıyoruz'' şeklinde konuştu. Arda, ''Beni Milan'ın değil bizim ne yapacağımız ilgilendiriyor. Eğer üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirirsek bizi yenmeleri çok zor'' ifadelerini kullandı. Milan'ın en çok konuşulan ismi Balotelli için ''çok büyük bir futbolcu ama biz kendimize ve yapacaklarımıza konsantre oluyoruz'' diyen Arda, geçtiğimiz cuma günü Balotelli'nin Bologna'ya attığı güzel golün hatırlatılması üzerine de ''Diego Costa her gün böyle goller atıyor'' şeklinde cevap verdi.

Öte yandan Atletico Madrid'in Kral Kupası'ndan elenmesi ve ligde liderlik koltuğunda sadece 1 hafta dayanabilmesiyle ilgili ise Arda, ''Bazen yenilgi alınması normal ama biz güçlü bir takımız. Bu dönemi hep birlikte aşacağız. Çok iyiyiz. Büyük hedeflerimizi asla terk etmedik. Biz maç maç konuşup, düşünmeye devam ediyoruz'' dedi.

Sabah

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın