Görüş Bildir
Haberler
Apple Watch, Lüks Saat Markaları Tarafından Tasarlansaydı Neye Benzerdi?

Apple Watch, Lüks Saat Markaları Tarafından Tasarlansaydı Neye Benzerdi?

Onedio Medya
14.10.2014 - 13:19 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 13:11

Apple, 2015 yılında piyasaya sunacağı Apple Watch’ı bir moda markası olarak konumlandırıyor. Paris Moda Haftası’nda görücüye çıkan ürün, geçtiğimiz hafta ünlü moda dergisi Vogue’un Çin baskısının da kapağındaydı.

Üç farklı modelde sunulacak olan Apple Watch’un kullanıcılar tarafından kişiselleştirilebilir olmasına izin veren tasarımı bir moda markası olarak algılanmasında önemli bir faktör. Bu tasarımları biraz tutucu bulan Highsnobiety ise, Apple Watch’a lüks saat markaları dokunuşuyla nasıl görüneceğini anlamaya çalışmış. Alexander Wang, Chanel,Maison Martin Margiela ve Louis Vuitton çizgilerini Apple Watch’a uyarlayan Flinz Leo‘nun iyi iş çıkardığını söylemek mümkün.

Apple Watch’un bakması keyifli bu konsept görüntülerinin, tasarımcının hayal gücünden daha önemli bir anlamı da var. Zira, akıllı saatler, büyük ölçüde Apple Watch sayesinde ana akım hale gelebilir. Yani Apple Watch birçok lüks saat üreticisi açısından aslında pazarda suları test etmek için önemli bir fırsat. İşler beklendiği gibi giderse, söz konusu tasarımların gerçek hayata uyarlanması da olası, tabi uzun vadede. Bu nedenle ilgimizi çeken fikire ait konsept tasarımları aşağıda sizin için bir araya getirdik.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2014/10/14/apple-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın