Görüş Bildir
Haberler
AÖL Sınavları Ne Zaman Yapılacak 2021? AÖL 1. Dönem Sınav Tarihleri Belli Oldu mu?

AÖL Sınavları Ne Zaman Yapılacak 2021? AÖL 1. Dönem Sınav Tarihleri Belli Oldu mu?

dila bahar
20.10.2021 - 17:46

Açık Lise öğrencisi binlerce kişiyi yakından ilgilendiren AÖL kayıtlarında son günlere girildi. Öğrenciler hem kayıt tarihlerinin ne zaman biteceğini hem de 1. dönem sınavlarının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki,  AÖL sınavları ne zaman, online mı olacak? 2021 Açık Lise AÖL sınav tarihleri ve sınav takvimi ile ilgili son bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

AÖL kayıt yenileme tarihlerinin sona ermesinin ardından sınav tarihleri merak konusu oldu. Yurt genelindeki binlerce AÖL öğrencisi, AÖL 1. dönem sınavları ne zaman yapılacak sorusunun cevabını arıyor. Peki AÖL sınavları ne zaman, online mı olacak?

AÖL Sınavları Online Mı? Kayıtlar Ne Zaman?

AÖL Sınavları Online Mı? Kayıtlar Ne Zaman?

AÖL öğrencilerinin 1.dönem sınavları 4-5 Arlık tarihlerinde yapılacak. Bu yıl sınavların yüz yüze yapılacağı açıklandı. Öğrencilerin sınava giriş belgeleri 1 Aralık 2021 tarihinde açıklanacaktır. MEB yaptığı açıklamada 'Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem sınavları için ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin 15 Ekim 2021 tarihi mesai bitimine kadar yapılması Başkanlığımızca uygun görülmektedir.' dedi.

AÖL Sınavları Ne Zaman?

AÖL Sınavları Ne Zaman?

Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi- I. Dönem sınavları 4-5 Aralık tarihlerinde yapılacaktır. 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı 1. Dönem Sınav Giriş Belgeleri 1 Aralık 2021 Çarşamba sistem üzerinden yayımlanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın