Görüş Bildir
Haberler
Antalyaspor 0-0 Fenerbahçe

Antalyaspor 0-0 Fenerbahçe

Enver K.
27.01.2016 - 20:00 Son Güncelleme: 27.01.2016 - 22:43

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nun son maçında Antalyaspor'la deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Grubu 5 galibiyet 1 beraberlikle lider olarak tamamlayan F.Bahçe son 16 turunda Kayserispor ile eşleşti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pereira: "Altyapı oyuncularımızın gösterdiği kaliteli oyundan dolayı mutluyum"

Pereira: "Altyapı oyuncularımızın gösterdiği kaliteli oyundan dolayı mutluyum"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira , Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Büyük çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu bir kadroyu sahaya süren Pereira, 'Altyapı oyuncularımızın gösterdiği kaliteli oyundan dolayı mutluyum. Onların hocası, Şenol hocamızı tebrik etmek istiyorum verdiği emeklerden dolayı. Tüm oyuncularımız maçın sonuna kadar mücadele ettiler ve göstermiş oldukları performanstan memnunum. Bu maç altyapımıza değer verme açısından da bizim için güzel oldu' ifadelerini kullandı.

'BEN SADECE MAÇLA İLGİLİ KONUŞMAK İSTİYORUM'

Emenike ile ilgili sorulan soruya cevap vermeyen Portekizli hoca, 'Ben sadece maçla ilgili konuşmak istiyorum. Bugün burada altyapı oyuncularımızdan bahsetmek, gençlerden bahsetmek istiyorum. A takımdaki ağabeyleri de ciddiyetlerini gösterdi. Başka bir konuya değinmek istemiyorum' diye konuştu.

Antalyaspor 0-0 Fenerbahçe

Antalyaspor 0-0 Fenerbahçe

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nun son maçında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. 

Sarı-Lacivertliler, karşılaşmanın henüz ilk dakikasında Semih ve Uygar ile net bir pozisyon yakaladı. Genç oyuncuların organizasyonunda son şut Semih'ten geldi fakat ceza sahası içerisinde müsait pozisyonda vurduğu top az farkla auta çıktı. 

Antalyaspor, 8. dakikada gole çok yaklaştı. Chico'nun kullandığı serbest vuruş sonrası Fenerbahçeli kaleci Erten yatarak topu kontrol etti. 

Ev sahibi, 19. dakikada Fenerbahçe kalesini bir kez daha yokladı. Ceza sahasının sol çaprazından içeriye giren Ömer Şişmanoğlu'nun dar açıdan çektiği şutta top yan ağlarda kaldı. 

45+1'de bir kez daha tehlikeli gelen Antalyaspor'da Birkan önemli bir gol fırsatından yararlanamadı. 

İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

Fenerbahçe ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Caner ve Samed kenara geldi. Bu iki futbolcunun yerine Melih ve Kadlec dahil oldu. 

Mehmet Topuz direğe takıldı

63. dakikada Uygar'ın serbest vuruştan açtığı ortaya iyi yükselen Mehmet Topuz'un kafa vuruşunda top direkten dışarı çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe, 71. dakikada Melih'le önemli bir fırsatı tepti. Kale önünde müsait pozisyonda topa vuran Melih, ağları havalandıramadı. 

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası maçında Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Pereira oturdu, Şenol çorlu yönetti

Pereira oturdu, Şenol çorlu yönetti
Pereira oturdu, Şenol çorlu yönetti

Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor karşısına genç oyuncuların ağırlıklı olduğu bir takımla çıkan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, görevi PAF takım hocası Şenol Çorlu'ya devretti. Maç boyunca takımı Çorlu yönetti. 

Rakip Kayserispor

H Grubu'ndan lider olarak çıkan Fenerbahçe'nin bir sonraki turdaki rakibi Kayserispor oldu ancak bu mücadelenin ne zaman oynanacağı henüz netlik kazanmadı.

Grubu ikinci sırada tamamlayan Antalyaspor ise Torku Konyaspor ile karşılaşacak.

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
5
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın