Görüş Bildir
Haberler
Annesini Ararken Kocasıyla Kardeş Olduğunu Öğrendi!

Annesini Ararken Kocasıyla Kardeş Olduğunu Öğrendi!

adem kara
07.08.2014 - 15:34

Adriana ve Leanordo yedi yıldır evli ve altı yaşında da bir çocukları var. Brezilyalı çift uzun süredir kayıp olan annelerini bulmak için çabalıyordu. Her ikisinin de annesinin adı Maria idi ve ikisi de çocuklarını henüz bebekken terk etmişlerdi.

Çift bu haftaya kadar aynı kişiyi aradıklarının farkında değildi. Adriana’nın katıldığı bir program sayesinde bunun farkına vardılar.

Adriana annesini sadece bir kez görmüştü. Globa adlı radyo programına katıldı ve kayıp annesini bulmak için başvuruda bulundu. Annesinin radyoya geri dönüş yapmasıyla büyük bir mutluluk yaşayan Andriana, kadının Leanordo adında bir oğlunun olduğunu ve uzun süredir izini bulamadığını söyleyince şok geçirdi.

Adriana, kocasının öz kardeşi olduğunu öğrenince programda göz yaşlarına boğuldu. Çift daha sonra bir röportaj verdi ve ayrılmayı düşünmediklerini açıkladı.

Adriana “Biz ölene kadar birlikte kalacağız. Bütün bunlar Tanrı öyle istediği için yaşandı. Elbette bir araya gelmeden önce kardeş olduğumuzu biliyor olsaydık herşey çok farklı olurdu ama bunu bilmiyorduk ve birbirimize aşık olduk” dedi.

Kaynak: İndependent

Kaynak: http://www.dipnot.tv/evli-ciftin-kard...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0