Görüş Bildir
Haberler
Anneler Günü Hediyesi Olmayı Hak Eden Ürünler

Anneler Günü Hediyesi Olmayı Hak Eden Ürünler

Hediye Tavsiyeleri
22.04.2015 - 11:32 Son Güncelleme: 24.04.2015 - 23:58

Alacağı hediyenin ses getirecek niteliğe sahip olmasını kim istemez ki! Hele ki anneler günü gibi anlamlı bir günde, anneniz için alacağınız anneler günü hediyesi fazlasıyla anlamlı ve göze hitap eden türde olmalı.. Tüm zevkleri göz önünde bulundurarak seçtiğimiz en şık ve farklı hediye önerilerimiz umuyoruz ki sizi ne hediye alacağınıza dair yaşadığınız tüm karamsarlıklardan kurtarır.  

İyi-kötü gün ayırt etmeksizin her daim yanınızda olan biricik annenize hediyelerin en güzelini vermek istediğinize gönülden inanıyoruz ve dolayısıyla anneler gününe yakışacak en ideal hediye alternatiflerini sizler için sunuyoruz. Şimdiden tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Divas Pırlanta 4 Yapraklı Yonca Kolye

Divas Pırlanta 4 Yapraklı Yonca Kolye

Varlığı bile sizin için büyük bir şans olan annenize, şans temalı bir anneler günü hediyesi verebilirsiniz. Divas pırlanta 4 yapraklı yonca kolye, annenizin zarifliğine zariflik katacak nitelikte. Kolyede bir adet pırlanta taş bulunmaktadır ve kolye mücevher sertifikası ile birlikte gönderilmektedir.

Anneye Özel Kupa Bardak

Anneye Özel Kupa Bardak

Annenizin en'lerini sıralayabileceğiniz bu kupa bardağın bir yüzüne de annenizin fotoğrafını bastırabiliyorsunuz. Bu sene farklı bir hediye almayı amaçladıysanız bu kupa bardağın tam da aradığınız ürün olduğunu düşünüyoruz.

Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı

Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı

Annenize orijinal bir anneler günü hediyesi vermek istiyorsanız, taşın üzerine annenizin fotoğrafını bastırabilirsiniz. Ahşap çerçevesiyle birlikte gönderilen taş baskı annenizin ilk defa sahip olduğu farklı bir hediye olacak.

Kişiye Özel Yazılı Madalyon

Kişiye Özel Yazılı Madalyon

Anneniz, hayatınızda tanıdığınız en başarılı ve çalışkan kadınsa, kişiye özel olarak hazırlanan bu madalyon tam da aradığınız hediye! Madalyon üzerine 40 karaktere kadar istediğiniz metni yazdırabilirsiniz.

Aileye Özel Fotoğraflı Amerikan Servis

Aileye Özel Fotoğraflı Amerikan Servis

Fotoğraf ve metin eklenebilen bu Amerikan servisler titiz annelerin en büyük kurtarıcısı. Eminiz annenizin manevi açıdan bu kadar değerli bir Amerika servisi olmamıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kişiye Özel Biricik Annem Plaketi

Kişiye Özel Biricik Annem Plaketi

Kadife kutusuyla birlikte oldukça şık gözüken biricik annem plaketi, üzerine fotoğraf basılabilen ve metin yazılabilen ilginç bir hediyedir. Annenizi anneler gününde hiç beklemediği bir sürprizle karşılayın.

Anneler Gününe Özel Defter

Anneler Gününe Özel Defter

Yemek tariflerini not etmeyi ya da yazı yazmayı seven annenize, üzerinde anneler gününe dair isme özel yazı yazan bu defteri hediye ederek güzel bir seçim yapmış olacaksınız.

Anneye Özel Mesajlı Kalp Saat

Anneye Özel Mesajlı Kalp Saat

Annenizin çalışma masasında da size dair bir şeyler olmasını istemez misiniz? Üzerine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz, şık ve kalpli akrilik saat anneler günü hediyesi olarak verilebilecek ideal bir ürün... Hele ki annenizin arası dekoratif ürünlerle fazlasıyla iyiyse bu akrilik kalp saati de çok sevecek demektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın