Görüş Bildir
Haberler
Aniden Temizlik Yapma İsteğinin Geldiği 10 An

etiket Aniden Temizlik Yapma İsteğinin Geldiği 10 An

Well Ok Then
02.03.2024 - 10:02

Bazen ansızın insana bir temizlik yapma isteği gelir. İşte öyle anları sizin için derledik. 

Keyifli okumalar! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aniden misafirin geleceğini öğrendiğin o an.

1. Aniden misafirin geleceğini öğrendiğin o an.

Hani beklenmedik bir anda misafir geleceğini öğrenirsin ve evin biraz temizlenmeye ihtiyacı vardır ya, bu an işte tam o olarak o an. Hızlı bir süpürge, toz bezi ve gizli dağınıklıkları gizlemek için yaratıcılığın ön planda olduğu bir an.

2. Ansızın bir enerji yüklemesi yaşadığın o an.

Birdenbire, evin temizlenmesi gerektiğine dair bir içsel çağrı hissettiğin böyle anlarda aniden ortaya çıkan bu enerjiyle, odaklanmış ve kararlı bir şekilde temizliğe başlarsın. Bu işte tam olarak öyle bir an.

3. Kaybolan bir eşyanı bulmaya karar verdiğin o an.

Anahtarlar, cep telefonu, gözlükler... Evde ne kaybolmuyor ki? Bir şeyler kaybolduğunda onu bulmanın en iyi yolu detaylı bir temizlik yapmaktır. O eşyayı aramaya karar verdiğin tam o anda gelir temizlik perileri.

4. Biraz havamız değişsin dediğin o an!

Bir anda pencereyi açma dürtüsüyle birlikte evin temiz havaya ihtiyaç duyduğunu hissedersin. Temiz hava almak için perdeleri açar, odaları havalandırırsın. Tam o anda güzel bir temizliğe girişeyim hissi gelir insana. İşte bu tam o an.

5. Evde can sıkıntısının canına tak ettiği o an!

Evdeki rutin işlerden sıkıldığın, canın sıkıldığında aniden temizlik yapma isteğinin ortaya çıktığı o an. Monoton bir işten kaçış ve aynı zamanda evin şöyle güzelce bir temizlenmesi böyle anlarda insana huzur verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şöyle foşur foşur bir temizlik videosu izlediğin o an!

6. Şöyle foşur foşur bir temizlik videosu izlediğin o an!

İzlediğin temizlik videosunun ardından gelen ilhamla hemen eyleme geçmek istediğin o an. Temiz bir ev gördükçe sen de evini hemen düzenlemek istersin. Hele ki böyle foşur foşur yıkalamalı bir videodan sonra güzel bir temizliğe kim hayır diyebilir ki?

7. Müzik eşliğinde dans edip ortalığı toplarken temizlik perilerinin geldiği o an.

Sevdiğin bir şarkının çalmaya başlamasıyla birlikte dans ederken ve bir yandan ortalığı toparlarken, aniden temizlik yapma isteğinin tetiklendiği o an. Ritme ayak uydurarak, dans ederek ve temizlik yaparak enerjini yükseltirsin, tadından yenmez.

8. Yarın yaparım dediğin temizliğe ansızın şimdi yapayım aradan çıksın dediğin o an.

8. Yarın yaparım dediğin temizliğe ansızın şimdi yapayım aradan çıksın dediğin o an.

Yarın temizlik yapma kararı aldığın an, o kararı hemen uygulama dürtüsüyle evi temizlemeye başlayabilirsin. Yarına bırakmaktansa şimdi yapma isteği gelir bir an. İşte bu da tam öyle bir an. Bu anları Philips Aqua Plus XC8057'nin Aqua başlığı ile değerlendirerek toz, kir ve lekeleri %99'a varan oranda tek seferde temizleyebilirsin.

9. Hafta sonu terapi olarak temizlik yapmaya karar verdiğin o an.

9. Hafta sonu terapi olarak temizlik yapmaya karar verdiğin o an.

Hafta sonu geldiğinde, şöyle evi güzelce bir temizleyip ardından lezzetli bir kahve ile huzur bulmak... Adeta bir terapi gibi. Bu temizlik hissinin verdiği huzuru başka hiçbir şey vermez.

10. Temizlik için mükemmel bir yardımcın olduğunu farkettiğin o an.

10. Temizlik için mükemmel bir yardımcın olduğunu farkettiğin o an.

Böyle bir yardımcın varsa temizlik yapmak o kadar da zor olmuyor. İşte bunu farkettiğin o an insanın temizlik yapası geliyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın