Görüş Bildir
Haberler
Amazon, Bu Dev Kutunun İçerisinde Ne Saklıyor?

Amazon, Bu Dev Kutunun İçerisinde Ne Saklıyor?

Batuhan
19.05.2014 - 15:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Amazon, Bu Dev Kutunun İçerisinde Ne Saklıyor?

Amazon.com, San Francisco plazanın hemen yakınında teslimatlarda kullandığı kutunun dev bir versiyonunu inşa etti. Ancak kutunun içerisinde ne olduğu şu an için gizemini koruyor.

Kutu oldukça büyük. Bir otomobilin sığabileceği büyüklükte. Belki de anlatılmak istenen budur.

Amazon, burada Cuma günü başlayan bir promosyon etkinliği düzenliyor. Konuya yakın bir kaynak bu kutuyu kullananların filme alınacağını söylüyor. Daha sonra Amazon bazı müşterilerine kodlar gönderecek. Kodların gönderildiği müşteriler kutuyu açarak ödüller kazanacak.

Her ne kadar Amazon bu yeni hamlesi ile ilgili açıklamada bulunmuyor olsa da şirketin birçok şehirde bu tarz kutuları var. Müşteriler bu büyük kutuları kullanarak teslimatlarını evlerine gelmeden alabiliyor.

Ancak Amazon'un 'Dev' ismini verdiği bu yeni kutusu şirketin internet sayfasında görünmüyor.

Amazon sözcüsü konuyla ilgili açıklamada bulunmadı. Amazon'un anlaşmış olduğu prodüksiyon şirketi Bad Company Films'den de açıklama gelmedi. Çalışanlardan birisi Perşembe günü Amazon'un bir etkinlik planladığını söylemiş anacak detay vermemişti. Kişi yalnızca, 'Şüphelerim var ancak size yalan söylemiyorum' demişti.

Amazon, teslimatları daha güvenilir ve daha hızlı iletmek için sürekli yeni yollar deniyor. Şirket San Francisco'nun güney kesimindeki bir park alanından kendi teslimat ağını da test ediyor. Buna ek olarak insansız hava araçları ile teslimatlar da test aşamasında.

Bu yılın başında Amazon benzer bir etkinlikte bir Nissan Versa hediye etmişti.

WSJ

Kaynak: http://www.wsj.com.tr/article/SB10001...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0