Görüş Bildir
Haberler
TRT Teşkilat Dizisi Konusu Ne, Oyuncuları Kim? Teşkilat Tanıtımı Yayınlandı

TRT Teşkilat Dizisi Konusu Ne, Oyuncuları Kim? Teşkilat Tanıtımı Yayınlandı

TRT 1 ekranlarından yayınlanacak Teşkilat dizisinin tanıtımı yayınlandı. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği Teşkilat dizisinde istihbarat teşkilatlarının kullandığı yöntemlere yer verilecek. Ayrıca İHA/SİHA teknolojisinin olduğu sahnelerde olacak. Yayınlanan tanıtımı ile ilgi odağı olan Teşkilat dizisinin konusu ve oyuncuları da merak edilmeye başlandı. Peki, Teşkilat dizisinin konusu ne? Teşkilat oyuncuları kim? İşte tanıtımı yapılan Teşkilat dizisi ile ilgili son bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Teşkilat Konusu Ne?

Teşkilat Konusu Ne?

Giderek yoğunlaşan bir şekilde yabancı istihbarat servislerinin operasyonlarına maruz kalan ülkemizde, Ankara'daki SİHA fabrikasına bir terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri organizasyonu ile gerçekleştirildiği tespit edilir. Bu saldırıların üzerine MİT içinde çok gizli bir ekip kurulur. Bu ekip ülkesi için hayatlarından vazgeçerek saldırıların arkasındaki güçleri tespit edecek ve olağanüstü yöntemlerle ortadan kaldıracaktır.

Teşkilat Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Teşkilat Oyuncuları Kim?

Teşkilat Oyuncuları Kim?

TRT'den yapılan açıklamaya göre, yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği yapımın başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin yer alıyor.

Çağlar Ertuğrul Kimdir?

Çağlar Ertuğrul Kimdir?

Çağlar Ertuğrul 5 Kasım 1987'de Karşıyaka, İzmir'de doğdu. 2005 yılında Bornova Lisesi'nden mezun oldu. 2011 yılında Koç Üniversitesi, makine mühendisliği bölümünü bitirdi. Burada ilk kez tiyatro ile tanıştı.

13 Nisan 2009 tarihinde ilk kez Koç Üniversitesi'nde 'Romeolar ve Julietler' adlı bir oyunda oynayarak sahne almıştır. Ardından çeşitli oyunlarda sahneye çıkmıştır. Kendisine ait bir Youtube kanalı vardır ve buradan çeşitli komedi tarzında eğlenceli videolar paylaşmaktadır. 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönettiği Dağ adlı bir askerî filmin baş rolünde yer almıştır. Filmde, Çağlar Ertuğrul'a Ufuk Bayraktar eşlik etmiştir. Filmde oynamasının ardından tanınmıştır. Ardından Bana Masal Anlatma filminde oynamıştır. Medcezir, Benim İçin Üzülme ve Afili Aşk gibi bazı televizyon dizilerinde rol almıştır.

35 buçuk sanat evinde eğitim gördü. Bir süre sonra reklamlarda yer almaya başladı. Ardından 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönetmenliğini yaptığı Dağ filminde rol aldı ve ününü artırdı. Bunun üstüne Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Benim İçin Üzülme dizisinde yer aldı. Bu çalışmaların ardından Kurt Seyit ve Şura ve Boynu Bükükler adlı dizilerde de yer aldı.

Deniz Baysal Yurtçu Kimdir?

Deniz Baysal Yurtçu Kimdir?

Deniz Baysal Yurtçu 5 Nisan 1991 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev aldı. Hâlen Celal Bayar Üniversitesi'nde uluslararası ticaret okumaktadır. İlk olarak 'Derin Sular', 'Bitmeyen Şarkı', 'Babalar ve Evlatlar' gibi bazı dizilerde roller aldı. 'Aşk, Ekmek, Hayaller' adlı dizide canlandırdığı Karaca Yılmaz rolü ile tanınmaya başladı. 2014 yaz ayında başlayan 'Kaçak Gelinler' adlı dizide canlandırdığı Kainat Gencer karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı. Show TV'de başlayan 'Beyaz Yalan' adlı dizide birbirine sadece yüz olarak benzeyen, karakterleri ve yaşamları tamamen farklı Alara Korel ve Melek Yılmaz adlı iki genç kızı canlandırmıştır. 2017-2018 yılları arasında Yapımı Avşar Yapım olan 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinde başrol karakteri olan Hazan Çamkıran'ı canlandırdı. Son olarak Söz dizisinde başrol Savcı Derya Duman karakterini oynadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mesut Akusta Kimdir?

Mesut Akusta Kimdir?

Mesut Akusta 22 Şubat 1964 tarihinde Konya’da doğdu. Babasının ölümü üzerine Ankara'ya taşındılar. İlk, orta ve lise öğretimini Ankara'da yaptı. Edebiyat ve sanat fakültesini kazandı. Ankara'da çocuk oyunu ile tiyatroya başladı.1992 yılında Hadi Çaman Yedi Tepe oyuncularına katıldı. 1997 yılında Nezihe Araz'ın yazdığı Cahide oyununda rol aldı. Fehim Paşa Konağı, Atları da Vurdular ve Şerefe Yirminci Yüzyıl adlı müzakerelerde yer aldı. Sinemaya Yanlış Saksının Çiçeği ile başladı. Her Şey Çok Güzel Olacak, Eylül Fırtınası,

Filler ve Çimen adlı filmlerden sonra 11 Ekim 2019 tarihinde vizyona giren 7. Koğuştaki Mucize filminde rol aldı.

Ayrıca 14 Ocak 2011 tarihinde trafik kazası geçiren Mesut Akusta büyük bir tehlike atlatmıştır

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın