Görüş Bildir
Haberler
Alo 182 Randevu Sistemi'ni Arayanlara Fatura Şoku!

Alo 182 Randevu Sistemi'ni Arayanlara Fatura Şoku!

Fatih UZUN
13.03.2014 - 17:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Alo 182 Randevu Sistemi'ni Arayanlara Fatura Şoku!

Hastane ve aile hekimliğinden randevu almak için Alo 182 Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ni arayan vatandaşlar, hem arama başına 4,5 lira ücret ödüyor hem de randevu alamıyor.

Şikayetvar’ın haberin göre: Hastane ve aile hekimliğine gitmek isteyen vatandaşların çilesi bitmiyor. Hastanelerde saatlerce sıra bekleyen hastalar şimdi de telefonda dakikalarca randevu almak için bekliyor. Aramaları sonuçsuz kalan, randevu alamayan hasta ve yakınları asıl şoku telefon faturaları geldiğinde yaşıyor. Alo 182 Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ne yaptıkları her arama başına 4,5 lira ücret ödediklerini belirten hastalar, sistemin bir an önce yeniden düzenlenmesini istiyor.

Alo 182 Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nin ücret politikasına, Türkiye genelinden gelen şikayetler şöyle: “Hem randevu alamadım hem 30 lira ödedim”

“Alo 182 Merkezi Hekim Randevu Sistemi' ni 6 kez aradım. Hiçbirinde randevu alamadım. Telefonumun faturasına 30 TL randevudan dolayı ücret yansıdı. Hem randevu alamadım, hem de alamadığım hizmete 30 TL ücret ödedim. Randevu alsan da alamasan da telefon başına 4.5 lira kesiliyormuş.”

“Sağlıkta devrim dedikleri bu mu? Randevu almak neredeyse imkansız. Gece yarısı saat kurup kalkıp randevu almamız gerekiyor. 15 gün sınırı nedeniyle randevu alamıyoruz. Anlaşılan millet hususi gecenin devretmesini bekleyip o şekilde randevu alıyor. Sağlık Bakanlığı'nın bu soruna bir son vermesi gerekiyor. Mesele teknolojiyi insanların hizmetine kuru kuru mantık dışı bir işleyiş yapısıyla sunmak değildir, bunun adı devrim ya da yenilik değildir. Böyle düz mantık bir sistemle işleyen randevu sistemi çağ dışılıktan başka bir şey değil”

Kaynak: http://ekonomi.milliyet.com.tr/alo-18...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0