Görüş Bildir
Haberler
Portekiz'i Müller Yıktı!

Portekiz'i Müller Yıktı!

Batuhan
16.06.2014 - 18:13 Son Güncelleme: 16.06.2014 - 21:34

Portekiz'i Müller Yıktı!

2014 Dünya Kupası G Grubu'nda turnuvanın favorilerinden Almanya, Portekiz'i 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Dakika 12'de Joao Pereira'nın yaptığı penaltıyı gole çeviren Müller, Almanya'yı 1-0 öne geçirdi. Golün ardından baskısına devam eden Panzerler ikinci golü dakika 35'te Hummels ile bulurken Portekiz'de 37.dakikada Pepe kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

İlk yarının duraklama anlarında tekrar sahneye çıkan Müller, Almanya'yı soyunma odasına 3-0'lık galibiyetle götürdü. İlk yarıya göre daha sakin geçen ikinci yarıda maçın yıldızı Müller dakika 78'de kendisinin 3 takımının 4.golünü atarak maçın skorunu belirledi.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Müller'in 3. golü

Müller'in 2. golü

Pepe'nin kırmızı kart gördüğü pozisyon

Hummels'in golü

Müller'in golü

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Almanya-Portekiz Maçında Kadrolar Belli Oldu

Dünya Kupası'nda erken final diye nitelendirilen Almanya ve Portekiz maçında takımların sahaya çıkacakları kadrolar belli oldu.

Dünya Kupası'nda bulundukları G Grubu'nun iki favori takımı Almanya ve Portekiz, Arena Fonte Nova'da karşılaşacak. Bu dev mücadelede sahaya çıkacak kadrolar belli oldu. Portekiz'de Almeida, Alves ve Meireles, Almanya'da ise Mesut Özil teknik direktörlerinden formayı kaptı.

Joachim Löw'ün Almanya'sı sahaya ' Neuer, Howedes, Hummels, Khedira, Ozil, Muller, Lahm, Mertesacker, Kroos, Gotze, Boateng ' 11'i ile çıkıyor.

Paulo Bento'nun Portekiz'i ise ' Patricio, Alves, Pepe, Veloso, Coentrao, Ronaldo, Moutinho, Almeida, Meireles, Nani, Pereira ' 11'i ile mücadele edecek.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/dunya-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0