Görüş Bildir
Haberler
Gana'yı Klose Durdurdu

Gana'yı Klose Durdurdu

Fatih
21.06.2014 - 21:13

Kardeş Payı

2014 Dünya Kupası G Grubu'nda Gana, Almanya'yı elinden kaçırdı. Panzerler, 51. dakikada Götze'nin attığı golle 1-0 öne geçti. 54'te Andre Ayew'le eşitliği sağlayan Gana, 63. dakikada Asamoah Gyan ile öne geçti. Almanya'ya altın değerinde 1 puanı kazandıran golü oyuna girdikten 2 dakika sonra attığı golle Miroslav Klose getirdi.

Dünya Kupası'nda 4-0'lık Portekiz galibiyetiyle göz kamaştırıcı bir galibiyetle başlayan Almanya, grubun ikinci maçında Afrika ekibi Gana'ya takıldı. Daha doğru tabirle Gana'nın elinden zor kurtuldu!..

Castelao Stadı, farklı milli formalar giyen iki kardeşin özel karşılaşmasına sahne oldu. Almanya Milli Takımı forması giyen Jerome Boateng ile Gana Milli Takımı'nda oynayan Kevin Prince Boateng kardeşlerin karşılaşmasında ise puanlar kardeş payı edildi.

Karşılaşmanın ilk yarısının yıldızı, Gana ataklarında kalesini gole kapatan Alman kaleci Neuer oldu.

İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmada Almanya 51'de Götze'nin golüyle 1-0 öne geçti. Yediği golün şokunu erken atlatan Gana, bu golden 2 dakika sonra AyeW'in kafa golüyle eşitliği sağladı. Beraberlik golünün ardından kendine güveni artan Gana rakip kalede üst üste pozisyonlar buldu. Afrika ekibi, karşılaşmanın 63. dakikasında yakalanan kontra atakta kaptan Asamoah Gyan'ın attığı golle maçta ilk kez öne geçti.

Gana'nın golünün ardından Khedira'yı oyundan çıkarıp tecrübeli golcü Miroslav Klose'yi oyuna alan Joachim Löw, bu değişikliğin meyvesini 71. dakikada aldı. Duran top organizasyonunda arka direğe yapılan ortayı çizgi üzerinde tamamlayan Klose, maçta skoru yeniden eşitledi. Dünya Kupası tarihindeki 15. golünü atan Klose, Dünya Kupası'nın en golcü oyuncular sıralamasında Brezilyalı Ronaldo'yu yakalamış oldu.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/2014-dunya-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

2-2 | Miroslav Klose'ın Golü

1-2 | Asamoah Gyan'ın golü

1-1 | André Ayew'in golü

1-0 | Mario Götze'nin golü

Anket | Sizce Maç Sonucu Ne Olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Almanya - Gana Maç Önü

Brezilya’daki kupanın en büyük favorileri arasında yer alan Almanya, kupanın ölüm grubu olarak adlandırılan G Grubu’ndaki ikinci sınavında Gana ile karşı karşıya geliyor.

Grubun ilk mücadelesinde Cristiano Ronaldo’lu Portekiz’e top göstermeyen ve mücadeleden 4-0 gibi farklı bir skorla ayrılan Panzerler, Afrika ekibini de yenip, 2’de 2 yapmak istiyor.

Maçı Brezilyalı Sandro Ricci yönetiyor. İki ülke, ayrıca 2010 Dünya Kupası’nın rövanşına çıkmış oluyor. Güney Afrika’daki kupada D Grubu’nda mücadele eden iki takımın yaptığı maçı Almanya 1-0 kazanmıştı.

İLK 11′LER

  • ALMANYA: Neuer, Howedes, Hummels, Khedira, Ozil, Muller, Lahm, Mertesacker, Kroos, Gotze, Boateng

  • GANA: Dauda, Gyan, Atsu, Boateng, Ayew, Muntari, Rabiu, Mensah, Asamoah, Boye, Afful

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/06/21/almanya...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0