Görüş Bildir
Haberler
Almanya'dan Gollü Hazırlık

Almanya'dan Gollü Hazırlık

Fatih
06.06.2014 - 23:36

Almanya'dan Gollü Hazırlık

2014 Dünya Kupası hazırlık karşılaşmasında Almanya rakibi Ermenistan'ı maçın ikinci yarısında attığı gollerle 6-1 mağlup etti.

Brezilya 'da yapılacak Dünya Kupası 'nda mücadele edecek olan takımlardan Almanya hazırlık maçında Ermenistan 'la karşı karşıya geldi.

Almanya ile Ermenistan arasında oynanan mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıda ise Almanya maçı domine eden taraf oldu. Lukas Podolski ve Mesut Özil 'in oyuna girmesiyle rakip kaleye ataklarını yoğunlaştıran Almanya 52. dakikada Andre Schürrle 'yle 1-0 öne geçti. Golden sonra Ermenistan beraberliği ararken Henrikh Mkhitaryan 'ın penaltısıyla amacına ulaştı ve skoru 1-1'e getirdi. Bu dakikadan sonra Almanya'nın atakları yoğunlaştı. 72. dakikada Lukas Podolski takımını 2-1 öne geçiren golü attı. Hemen ardından 73. dakikada Benedikt Höwedes , Almanya adına farkı 2'ye çıkardı. Almanya'nın golleri bu sekansta arka arkaya geldi ve 76. dakikada Miroslav Klose , Almanya'nın mücadeledeki 4. golünü kaydetti. Karşılaşmanın 82. dakikasında ise Mario Götze skoru 5-1 yaptı. Ardından 89. dakikada sahneye tekrar çıkan Mario Götze maçı 6-1'e getirerek sonucu da belirledi.

Almanya rakibi Ermenistan karşsında farklı bir galibiyet kazansa d a Marco Reus 'un 45. dakikada sakatlanarak oyundan çıkması moralleri bozdu.

Spor365

Kaynak: http://www.spor365.com/Almanyadan-gol...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın