Görüş Bildir
Haberler
"Allah Belanı Versin Be"

"Allah Belanı Versin Be"

Batuhan
28.02.2014 - 10:25

'Allah Belanı Versin Be'

THY Euroleague'de Anadolu Efes'in Barcelona'ya uzatmalarda kaybettiği maçın son anlarında Semih Erden'in hatası Başkan Tuncay Özilhan'ı çıldırttı.

Maçın bitimine 1.7 saniye kala Anadolu Efes 75-72 öndeyken Barcelona'nın kazandığı serbest atışlarda çizgiye gelen Brad Oleson ilk atışını sayıya çevirdi ve skor 75-73 oldu. Bu sırada Semih Erden savunma ribaundu için oyuna alındı. Oleson ikinci atışını kaçırdı ancak Semih Erden rakibini kaçırınca Dorsey ribaundu alarak basketi buldu ve skor 75-75 oldu. Maç uzatmaya gitti. Uzatmalarda Barcelona karşılaşmayı 89-84 kazandı.

ÖZİLHAN O POZİSYONDA ÇILDIRDI

Anadolu Efes'in EA7 Milano'yu Planinic'in son saniyede orta sahadan attığı basketle yendikleri maçta hakem masasının karşısında birinci sıradan izleyen Özilhan, bu maçta da şans getirmesi için yine aynı yerinde oturuyordu. Efes'ten yılda 2.7 milyon dolar kazanan Semih'in ribaundu alamaması ve ardından Barcelona'nın maçı uzatmaya götürmesi başkanı çıldırttı. Özilhan Semih'e, 'Ulan alacağın altı üstü bir ribaund... Allah belanı versin be...' şeklinde bağırdı. Özilhan'ın tepkisi çevresindekiler tarafından çok net duyuldu.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Öte yandan Dorsey'nin bu basketi Euroleague tarafından gecenin hareketi olarak seçildi. İşte o anlar:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın