Görüş Bildir
Haberler
Bu Kez Türk Yıldızlar Kazandı

Bu Kez Türk Yıldızlar Kazandı

Fatih
20.01.2014 - 01:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

All Star Türkler

İki takımın da savunmaktan çok atmaya önem verdiği maçta Türk Yıldızlar, Yabancılara 11 sayı fark attı. Semih Erden, 20 sayıyla finalin oyuncusu seçildi

Beko Basketbol Ligi'nin Türk ve yabancı yıldızlarının karşı karşıya geldiği Beko All Star 2014 maçını Türk yıldızlar 122-111 kazandı. Türk yıldızların, Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman yönetiminde, yabancı yıldızların ise Banvit Başantrenörü Dimitrios Itoudis önderliğinde çıktığı karşılaşma, tempolu başladı. Savunmadan daha çok her iki takımın da hücumda daha etkili olduğu maçın ilk yarısı 65-61 Türk yıldızların üstünlüğüyle bitti. İkinci yarıda da hücumda daha yüzdeli bir oyun ortaya koyan Türkler, karşılaşmanın son periyoduna 19 sayı farkla (99-77) önde girdi. Maçın son periyodunda da iyi oyununu devam ettiren Türk yıldızlar, karşılaşmadan 11 sayı farkla 122-111 galip ayrıldı.

En değerli oyuncu Semih

All Star karşılaşmasında Semih Erden en değerli oyuncu seçildi. Anadolu Efesli milli oyuncu, attığı 20 sayıyla Türk Yıldızların galibiyetinde büyük rol oynadı.

Smaç yarışını White 3 sayıyı Penny kazandı

'Beko All Star 2014' organizasyonu, '3 Sayı Yarışması'yla başladı. Finalde 18 isabetli atış gerçekleştiren Trabzonspor Medical Park'tan Kirk Penny üst üste ikinci kez bu yarışın birincisi olmayı başardı. Selçuk Üniversitesi'nde Troy Devries ikinci oldu. 'Smaç Yarışması'nı ise Royal Halı Gaziantep'ten Terrico White birinci oldu. Finaldeki atışıyla 50 tam puan alarak toplamda 146 puana ulaşan White, Uşak Sportif'ten Justin Carter 129 puanla takip etti.

Yeni Şafak

Kaynak: http://yenisafak.com.tr/spor-haber/al...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın