Görüş Bildir
Haberler
Alışveriş Tutkunu Annelere Anneler Günü Hediyeleri

Alışveriş Tutkunu Annelere Anneler Günü Hediyeleri

Hediye Tavsiyeleri
06.04.2015 - 15:52 Son Güncelleme: 08.04.2015 - 00:43

Kadınların alışverişi ne kadar çok sevdiğinden bahsetmemize gerek yok herhalde öyle değil mi? Bazı hanımlar bu duruma itiraz edecekler ama geneli ele aldığımız zaman ortaya böyle bir sonuç çıkıyor maalesef :) Morali bozuk olduğu zaman bir erkeğin neler yapabileceğini tahmin edemezsiniz fakat kadınların ne yapacağı oldukça nettir. Evet, doğru bildiniz... Tabi ki de alışveriş yapmaya çıkarlar. 

Yazımızı okurken bile zihninizde direkt anneniz canlandıysa siz de bir alışverişkolikle aynı evde yaşıyorsunuz demektir. Elinizde annenizin alışverişi çok sevdiğine dair bir bilgi bulunuyorsa, bu bilgiyi neden anneler günü hediyesi seçerken değerlendirmiyorsunuz ki? Alışveriş yapmayı seven anneler için seçtiğimiz ilginç, komik ve yerine göre de kullanışlı hediye önerilerimizi incelemenizde fayda var.

Kaynak: http://hediyetavsiyesi.com/en-guzel-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mini Alışveriş Arabası

Mini Alışveriş Arabası

Annenize temsili bir anneler günü hediyesi vermeyi amaçlıyorsanız, alışveriş arabası şeklindeki bu kalemliği tercih edebilirsiniz. Mini alışveriş arabasını sadece kalemlik değil, telefon tutucu olarak da kullanabilirsiniz.

Sevgili Tişörtleri - Beyaz - Alışveriş

Sevgili Tişörtleri - Beyaz - Alışveriş

Saflığı temsil eden beyaz renk, size karşı duru ve tertemiz bir sevgi besleyen annenize çok mu yakışıyor? O zaman alışveriş temalı bu tişörtü çok seveceksiniz. Babanız da annenizin alışveriş tutkusuna karşıysa, ebeveynlerinizin birlikte giyeceği bu tişört seneye damgasını vuracak gibi gözüküyor.

Elbise Şeklinde Takı Organizeri

Elbise Şeklinde Takı Organizeri

Kadınların takı merakını kanıtlamamız için takı kutularına el atmamıza hiç mi hiç gerek yok herhalde öyle değil mi? Düzenli olmaktan yana olan annenize elbise şeklindeki takı organizerini hediye ederek en doğru kararı vermiş olacaksınız.

Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy - Bayan Oscar Ödülü

Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy - Bayan Oscar Ödülü

Üzerine 'Yılın En Çok Alışveriş Yapan Annesi' ya da 'Alışveriş Tutkunu: İsim -Soy İsim' yazdırabileceğiniz bu ödül annenizin şimdiye kadar aldığı en farklı anneler günü hediyesi olacak.

Kişiye Özel Bayan Cüzdanı Model 2

Kişiye Özel Bayan Cüzdanı Model 2

Bir kadın için çanta ve cüzdanın hiçbir farkı yoktur. Çanta ne kadar önemliyse cüzdan da aynı önemi taşımaktadır. Alışveriş sırasında annenizin olmazsa olmazlarından birisi de tabii ki cüzdanıdır. Farklı renkleri bulunan ve üzerine annenizin ismini yazdırabileceğiniz bu cüzdan kullanışlı hediyeler listesinde yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kişiye Özel Notlu Kupa Bardak

Kişiye Özel Notlu Kupa Bardak

Annenizin, ona hediye edeceğiniz kupa bardağı her kullandığında tebessüm etmesini istemez misiniz? Kupa bardak üzerine annenizin alışveriş merakına dair en esprili mesajları yazdırabilirsiniz. Dileyen komik olur dileyen de duygusal mesajların yazılmasını tercih eder. Seçim tamamen size kalmış...

Objektif Görünümlü Kumbara

Objektif Görünümlü Kumbara

Para olmadan alışveriş olur mu hiç! Elbette ki olmaz. Objektif görünümlü bu kumbara, fotoğraf çekmeyi ve alışveriş yapmayı seven annelerin favorisi olacak.

Eşarp Organizeri

Eşarp Organizeri

Eşarpların ve şalların yeri artık belli ve çok pratik! Elbise şeklindeki bu organizer ile dağınıklığa tahammülü olmayan annenize kullanışlı bir hediye vermenin gururunu yaşayacaksınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın